- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yataktayımm perişimmm kalkıcamm ama kalkamıyorummOyy tinim günaydın sana bize akşam olduuneler ediyorsun
![]()
Ben sizi çıkartamadım. KuşAy cidden öyle yaa tüyler ürpertici yazdıklarımızı okuyorlar kayıt altına alıyolar belki de![]()
Hayatim bende sevmem gıcığım o kelimeyeYa ben bunaşr yüzünden "HAYATIM" kelimesinden tiksincem iki lafı bir hayatım diyor yaa![]()
Günaydın kuzummmYaa ben bunları ürkütmeden takipteydim demek kuş olup uçmuşlar paremm
Yenii uyandım çiçeğimmmm
Perişimmm günaydınnn![]()
Oznurvarol nick değişiklikliği yaptı salişimBen sizi çıkartamadım. Kuş
Hepimizzin içinnn çiçeğimmmmGünaydın kuzummm
Güzel bir gün olsun senin için![]()
AmanninnOznurvarol nick değişiklikliği yaptı salişim![]()
Allah kabul etsin perimmmmBende yamuldum bugün çok fena kuran okucam şindi iftara kadar![]()
Tüh keşke bir rahatsızlık falan sorsaydukEvett onuda düşündüm kuzummbilerekden sorular sordum üstü kapalı cevapladı
![]()
O zaman niye beğenmedim atıyon kızaHayatim bende sevmem gıcığım o kelimeye
Begenmedim sey hayatım lafzı.. sana değilAllah kabul etsin perimmmm
Tüh keşke bir rahatsızlık falan sorsayduk
O zaman niye beğenmedim atıyon kıza![]()
Bunlar da net bir iş var gördüğüm kadarıyla
Uzanmaca yamulmacasen napıyorsun
Ayy bunlar da var bir işyani birinin gittiği her yere diğerinin de gitmesi falan hahaja
Ayyy evett bu da dikketimi cekti vegan konunun icinde esten bahsetmekKız soran olmuş gibi evliliklerinden bahsediyorlar ikisi de aynı iste![]()
KuuussBen sizi çıkartamadım. Kuş
Tinnos acıklamısOznurvarol nick değişiklikliği yaptı salişim![]()
Agagahajja yap kız yapAmannin
Bende değişiklik yapiyim![]()
Ay benimde dünden beri çamaşırla uğraşıyorum birazdan da kuruyanları toplayımda yazlıkları çıkarıyım kısa bir yıkatıyımYataktayımm perişimmm kalkıcamm ama kalkamıyorummçamaşır günü bugunnn birde 2silahşörü takip ettiim
gidenler varya şüphelenmekte haklıymışız
![]()
Amin kurabşyemAllah kabul etsin perimmmm
Tüh keşke bir rahatsızlık falan sorsayduk
O zaman niye beğenmedim atıyon kıza![]()
Meraklı mahlukattt
Bebişimmm nasılsın aşkoommJouu'cuummm kuzuumm![]()