- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Uuuu mari demenden belliBiraz ucundan coco babatarafı bulgaristwn göcmeni![]()

Kız ben Normalde severimde dünkü gelenlerden biri hayatım, hayatım diyip duruyor sinirimi bozduHayatim bende sevmem gıcığım o kelimeye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uuuu mari demenden belliBiraz ucundan coco babatarafı bulgaristwn göcmeni![]()
Kız ben Normalde severimde dünkü gelenlerden biri hayatım, hayatım diyip duruyor sinirimi bozduHayatim bende sevmem gıcığım o kelimeye
Pare kalk namazaaaaa
Abahaa evet cocom buralarda çok denilir öyleUuuu mari demenden belli
Kız ben Normalde severimde dünkü gelenlerden biri hayatım, hayatım diyip duruyor sinirimi bozdu![]()
Bilirim perim bizim oralardada çok var, sağım solum muhacır kayniy beyaAbahaa evet cocom buralarda çok denilir öylemari mare
![]()
At atDm atayım![]()
He len onca yaşadıklarımdan sonra başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi çare arıyodm sonra burayı keşfettim okudum aradım okudum sonra üye oldumUzaktan uzağa onları mı okuyordun ben kesfedip üye olduydum direk gebelik topikleri icin
Ayy evet bir de emojilerle gifler gifleri daha yeni cozuyorum
İki dakikada kk nın kurdu olmuslar helal
Bizde onu istiyoruz zaten![]()
Ya ben bunaşr yüzünden "HAYATIM" kelimesinden tiksincem iki lafı bir hayatım diyor yaa![]()
Geliy mari
En azından tepki vermiş ne diye tırşığını çıkarayım tepkisiz mucizeHe len onca yaşadıklarımdan sonra başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi çare arıyodm sonra burayı keşfettim okudum aradım okudum sonra üye oldum
Saliha40 beğenmedim atmış onun da tırşığını çıkar
![]()
Öldür beni sevgilimGeliy mari
En azından tepki vermiş ne diye tırşığını çıkarayım tepkisiz mucize![]()
Noli ordaa
Ruh halimNoli ordaa![]()
İşte benidme aklıma gonya kalmış ama cekindim söylemeyeAhahahah sonra gelsin kilolar
Ben denisli aslen gonya garaman çevresi
Çiçemmm napüyün habire ev mi temizliyün
Aaaaa ben senin saat farkına adapte olamayıyom tinnom yaaa gel tr ye artık aynı havayı soluyalım aynı gökyüzüne bakalım aynı saatleri yaşayalımm
Heee koca nefesini kesiyosa demekki unuttum ben onutavşann mooonnnn
Bi kuş gördüm sanki
Canım aşkım bidenem
Neci ki onlar yaaaf![]()
Yok saçlarını yolmak istiyorum![]()
Ahahahha gez konyayı gör hanyayı öyle değildi neyse ben ettim olduİşte benidme aklıma gonya kalmış ama cekindim söylemeye![]()
Hahha Ayy benim de ruh halim bugün böyle yaa![]()
Ahahahha gez konyayı gör hanyayı öyle değildi neyse ben ettim oldu![]()