Valla kadinlar kulubu diye sayfayi cok onceden bliyordum. Ama boyle aktif boyer olarak blmiyordum. Megersem sohbet muhabbet havada ucuyormus. Normal kadinlarla ilgili bilgilerin oldugu bir site zannederdim

Valla kadinlar kulubu diye sayfayi cok onceden bliyordum. Ama boyle aktif boyer olarak blmiyordum. Megersem sohbet muhabbet havada ucuyormus. Normal kadinlarla ilgili bilgilerin oldugu bir site zannederdim
İlginç doğrusu .. Yaa bizdede normalde ya sorusu olan ya derdi olan yeni üye olur sonradan sohbetlere giren olursa olur.. ben yıllardır burdayım daha yeni girdim sohbet muhabbet sayfasına .. yeni uyler buraya yazmaz da pek

Sonra nasıl merak ettiniz de baktınız neye baktınız mesela

Öyle zaten bir sürü bölüm.var görmedim mi

Mesela en basiti burdan çocuğa isim koyma yerine gidiyorlar yada Bdv

İlginç doğrusu .. Yaa bizdede normalde ya sorusu olan ya derdi olan yeni üye olur sonradan sohbetlere giren olursa olur.. ben yıllardır burdayım daha yeni girdim sohbet muhabbet sayfasına .. yeni uyler buraya yazmaz da pek
Bu ben işte sorunum vardı uye oldum oralarda dolanırken dur dua edeyim dedim dua gruplarına ordan bi baktım sohbetlerin icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…