- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Nasıl keşfettin Allah aşkına bir anlatsanaNeyseeee baribu siteyi nasil kesfettim basil burdayim hala anlamlandiramadim. Boyle sayfalarda sohbetlerin oldugunu blmiyordum
Gelecek bir yer olsa yollasam ama uzaksın bacım yaVar da başka şeyler var a 101 bir yok.. birtane çahmaaa bim varbildiğin yandan yemişi
Yok canım .. baya bizim bin market bizim burada da var ama eskiden türk mllari da varmış şimdi yok kendi mallarıKvm kızar gelemem sen kargola bana
Cakma bim mi o nasıl olur kıızz
Ona benzeyen seker yok mu
Güzel soru beğendim
Yaaa hic mi türk marketi yok baskaYok canım .. baya bizim bin market bizim burada da var ama eskiden türk mllari da varmış şimdi yok kendi malları
Ayyy Şekerparemmmmmm benim.. göndermiş kadar oldun.. İnshaAllah yazın Türkiye deyim canım ozaman bol bol tikinirim ahhahaGelecek bir yer olsa yollasam ama uzaksın bacım ya
Tesekkur ederim parecim insanın basına ne gelirse meraktan ban falan yemeyeyim deGüzel soru beğendim
Nayiiir yok . Burada da güzel şeyler var ama Almanya çokalaflari filaannnnYaaa hic mi türk marketi yok baska
EenneememmmNayiiir yok . Burada da güzel şeyler var ama Almanya çokalaflari filaannnn
İlginç doğrusu .. Yaa bizdede normalde ya sorusu olan ya derdi olan yeni üye olur sonradan sohbetlere giren olursa olur.. ben yıllardır burdayım daha yeni girdim sohbet muhabbet sayfasına .. yeni uyler buraya yazmaz da pekValla kadinlar kulubu diye sayfayi cok onceden bliyordum. Ama boyle aktif boyer olarak blmiyordum. Megersem sohbet muhabbet havada ucuyormus. Normal kadinlarla ilgili bilgilerin oldugu bir site zannederdim
Sonra nasıl merak ettiniz de baktınızValla kadinlar kulubu diye sayfayi cok onceden bliyordum. Ama boyle aktif boyer olarak blmiyordum. Megersem sohbet muhabbet havada ucuyormus. Normal kadinlarla ilgili bilgilerin oldugu bir site zannederdim
Öyle zaten bir sürü bölüm.var görmedim miValla kadinlar kulubu diye sayfayi cok onceden bliyordum. Ama boyle aktif boyer olarak blmiyordum. Megersem sohbet muhabbet havada ucuyormus. Normal kadinlarla ilgili bilgilerin oldugu bir site zannederdim
Tinnoş u ben çigiricakdim şimdi neyse iyi olduTiniminimavihanim nerdesin yavruuuuuu
Yeni üye geldi aramıza birazdanCatlak-kurabiye gelir bi el atın hele
Bu ben işteİlginç doğrusu .. Yaa bizdede normalde ya sorusu olan ya derdi olan yeni üye olur sonradan sohbetlere giren olursa olur.. ben yıllardır burdayım daha yeni girdim sohbet muhabbet sayfasına .. yeni uyler buraya yazmaz da pek
Aynen gelir iş yapıyordur yada iftar hazırlıkTinnoş u ben çigiricakdim şimdi neyse iyi oldugelir İnshaAllah oda kayboldu haa
Ne sımarmak mı o kimBen sahur hazırlamaya gidiyorum aşkınnn sımarmayınnnnnn
M Mavi Menekse
Fatmazell
My_Moonlight06
MssPARE
Çılgınlar siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?