- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
İyiki gelmişsinnnnbBu ben iştesorunum vardı uye oldum oralarda dolanırken dur dua edeyim dedim dua gruplarına ordan bi baktım sohbetlerin icindeyim
Banlı görmek istemiyorum hiçbiriniziiiiNe sımarmak mı o kim
TemammmmBen sahur hazırlamaya gidiyorum sakınnnmn sımarmayınnnnnn
M Mavi Menekse
Fatmazell
My_Moonlight06
MssPARE
Çılgınlar siziiii
Kız o askosko dunku kezbanin lafı hahahahahaBen sahur hazırlamaya gidiyorum sakınnnmn sımarmayınnnnnn
M Mavi Menekse
Fatmazell
My_Moonlight06
MssPARE
Çılgınlar siziiii
Ağzından yel alsın kizzzBanlı görmek istemiyorum hiçbiriniziiii
Aayyy kuzuuzuuumm bende iyi kiii hepiciginizi bulmusumİyiki gelmişsinnnnb
Allah Allah. Kizlar mesela nete birsey yaziyordum. Bi soru soruylrdum ornegin. Kadinlar kulubunden soru ve cevaplar cikiyodu hosuma gidiyordu aaa tek degilmisim falan. Ama hic bilemedim boyle sayfalar var mi dye.İlginç doğrusu .. Yaa bizdede normalde ya sorusu olan ya derdi olan yeni üye olur sonradan sohbetlere giren olursa olur.. ben yıllardır burdayım daha yeni girdim sohbet muhabbet sayfasına .. yeni uyler buraya yazmaz da pek
Yyoohh ben tövbeeee hic etmedim öyle seyler Allah da yasatmasınBanlı görmek istemiyorum hiçbiriniziiii
AnladımAllah Allah. Kizlar mesela nete birsey yaziyordum. Bi soru soruylrdum ornegin. Kadinlar kulubunden soru ve cevaplar cikiyodu hosuma gidiyordu aaa tek degilmisim falan. Ama hic bilemedim boyle sayfalar var mi dye.
HeheheheBen sahur hazırlamaya gidiyorum sakınnnn sımarmayınnnnnn
M Mavi Menekse
Fatmazell
My_Moonlight06
MssPARE
Çılgınlar siziiii
Gerek var mı böyle seylereBu arada kizlar siz birbirinizi gordunuz mu ?
Aferin kız sana ellemeli telefon alicam yanında octiva şekerHeheheheben bişey etmiyom çiçeğiim tanımadıklarımla konuşmuyom kocişim izin vermez hahaha ( şaka ettim )
Ellemeli telefonAferin kız sana ellemeli telefon alicam yanında octiva şeker
Gördük canım, gönül gözümüznen gördükBu arada kizlar siz birbirinizi gordunuz mu ?
OlleyyyAferin kız sana ellemeli telefon alicam yanında octiva şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?