Ben namaza gidiyorum
Ordakj yapılanı hiçbir yer yapamoyor. Kekikliye bayilmistimOyyy sorma paremm geçen gün iç hazırladım fırına verdik etliekmek çok canımız istedi he yaparız abi bizden daha iyi yapan bulamazsınız şöyle böyle dedi yaptırdık zaten dediklerin fos çıkacağını biliyordum bak ekliyorum yaptıkları etliekmeği
Son bir ay geldik mi her hafta etliekmek yicem depolayacam karnıma hahaha
Nasıl uani yaa son 2 sayfa değilmiydi ben öyle hatırlıyorum son 2 sayfayı okudum benŞimdi linoş dedi ya 82-90 ayetler ve son sayfa
Bende sandım ki sadece 82-90 ayetler
Yani aradaki ayetleri okumadım
Hemen grubun açıldığının ertesi de okudum bitirdim oh dedim rahatım
Sonrasında linoş açıklama falan yapmış ama görmedim onları
Neyse ki fark ettim de o 82-90 ayetlerin olduğu sayfayı komple okudum tekrardan 3 kez
Hadi inşallah ben de hallederimAyyyy çok şükür kaza bela olmadan hallettik şükür mucizem
Dime yaavvvvO bir 5 6 sayfa var ama Kuran'da geçmiyor kuzum
Kolay diyosun hadi inşallahUzun seyde 2 sayfaama cookk cabuk okunuyor
Ahabu da bizdenNasıl uani yaa son 2 sayfa değilmiydi ben öyle hatırlıyorum son 2 sayfayı okudum ben
Geldin mi hele sen memleketime yedin de etliekmeğii bak sen şu salişe yaaOrdakj yapılanı hiçbir yer yapamoyor. Kekikliye bayilmistim
Uyyyyy kuzummmm benimmm Allah razı olsun britanem ne kadar değerli benim içinTiniminimavihanim
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Fatmazell
bir mucizee
My_Moonlight06 arkadaşım dua istemişti canım benim
Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Çokça Aminnn yazmak istedim sadece öyle işte
HahahahaNasıl uani yaa son 2 sayfa değilmiydi ben öyle hatırlıyorum son 2 sayfayı okudum ben
E nolcak şimdi iftardan sonra okurum artık
Meramda guzel bi yer vardi..Geldin mi hele sen memleketime yedin de etliekmeğii bak sen şu salişe yaa
Bence de karıştı iyiceHahahahaLna16 sen tekrar bir bildirim yap istersen çiçeğim gruba o son eklediğini görmeyenler var demekki
Bizimkini mi diyosun salişimTesbihlerin olduğu grubu kim acmisti6 tane de ayetler vardi
Yaaa bende biliyor musun pareye hatim icin mesaj atmıstım carsamba dedi ana bi baktım carsambaEvet bende hep Perşembe sanıyordum kuzum hatta dedim kızlara ben regl olucam önden okuyacam baktım kurabiye paylaşmış dün gece şok oldum
Allah kabul etsinBen namaza gidiyorum
Kolay kız ben yavas okuyorum normalde bana kolay geldiHadi inşallah ben de hallederim
Dime yaavvvv
Kolay diyosun hadi inşallah
Bildirim yaptım perişim bir bakarsın mıBence de karıştı iyice
Neyse iftardan sonra okurum artık bende
Yalnız değilmişimElbet kuzum
Vallah ben de öyle sandıydım yaaaa
Bazen öyle oluyor kuzum ya hesaplama işlerini bende anlamıyorumKızlar benim bu sene kafam karıstı acıklayacak olan var mı
27 Ramazan olunca Kadir gecesi olmuyor muydu bitmesine 3 gün kala. Şimdi baktım bugun 26 Ramazan beynim yanıyor
Haha yok kız son iki değilNasıl uani yaa son 2 sayfa değilmiydi ben öyle hatırlıyorum son 2 sayfayı okudum ben
Benim açtığım yavri kuş dur duaları da getireyim sanaTesbihlerin olduğu grubu kim acmisti6 tane de ayetler vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?