Yok tatlışım öylee bişiii gel burayaaa :KK60: :KK60: :KK8: :KK8: :KK200: :KK200:
peachcat-kiss.gif
Gelmemm:KK12:

Kızlar 6 senedir bebek hasreti bekleyen abim için dua eder misiniz ? Geçen hafta transfer oldu eğer halaysam yarın belli olucak. İnşallah bebişleri olur 😞🥰
Aminn inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim evlat hasreti çeken bu yoldaki herkesin kucağını doldursun 🤲🏻🥰

Aminn inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim evlat hasreti çeken bu yoldaki herkesin kucağını doldursun 🤲🏻🥰
Allah razı olsun çok üzüldüler buraya bile gelmek istemiyorlar insan içine çıkıcak güçleri kalmadı yengem sürekli ağlıyor iyi değiller. Tüm paralarını tüp bebeğe yatırdılar yarın test günü sanırım ben ağlayacağım iyi ya da kötü sonuçta 😔

Allah razı olsun çok üzüldüler buraya bile gelmek istemiyorlar insan içine çıkıcak güçleri kalmadı yengem sürekli ağlıyor iyi değiller. Tüm paralarını tüp bebeğe yatırdılar yarın test günü sanırım ben ağlayacağım iyi ya da kötü sonuçta 😔
Rabbim yardımcıları olsun bu son olur inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kuzum 🥹

Vallaha tinnoşş en çok çatlağı seviyonn bune aşktırr😒😒
Ben hepinizi çok seviyorum joummm bebeğisiimmmm🥺🥺🥺 kurabiyemmmle ilk tanışıklık diye belki öyle olduu sevgisiiimm hepinizee yeterrr :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK19::KK19::KK19::KK19::KK60::KK60::KK60::KK36::KK36::KK8::KK8:

Back
X