- 25 Ağustos 2019
- 62.116
- 118.741
- 698
- 31
GelmemmYok tatlışım öylee bişiii gel burayaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GelmemmYok tatlışım öylee bişiii gel burayaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Başlarımmm Kurabiyene haaSana da yapıcammm o yapacağım şeydenn kurabiyemmm![]()
Abbooooooo gız Allah’tan korkun peygamberden haya edinSenide yaptılarr demii uğursuz bunlarrr hele tinnoşş bikere sormadı beni![]()
Hahahaha sorardır kızz vala herkes bi dua grubu açtı ya yoğun herkesSenide yaptılarr demii uğursuz bunlarrr hele tinnoşş bikere sormadı beni![]()
Gelmemm![]()
Ökelendi laz uşağııBaşlarımmm Kurabiyene haa
hshahaha vala ben bişey demedimAbbooooooo gız Allah’tan korkun peygamberden haya edin![]()
Vallaha tinnoşş en çok çatlağı seviyonn bune aşktırrAbbooooooo gız Allah’tan korkun peygamberden haya edin![]()
Sussss savunmaya kalkma hemennHahahaha sorardır kızz vala herkes bi dua grubu açtı ya yoğun herkes![]()
Aynende bu moddayımmm
Açım benÖkelendi laz uşağıı
hshahaha vala ben bişey demedim![]()
Aminn inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim evlat hasreti çeken bu yoldaki herkesin kucağını doldursunKızlar 6 senedir bebek hasreti bekleyen abim için dua eder misiniz ? Geçen hafta transfer oldu eğer halaysam yarın belli olucak. İnşallah bebişleri olur![]()
Kalk bişeyler ye kuzumAçım ben![]()
Allah razı olsun çok üzüldüler buraya bile gelmek istemiyorlar insan içine çıkıcak güçleri kalmadı yengem sürekli ağlıyor iyi değiller. Tüm paralarını tüp bebeğe yatırdılar yarın test günü sanırım ben ağlayacağım iyi ya da kötü sonuçtaAminn inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim evlat hasreti çeken bu yoldaki herkesin kucağını doldursun![]()
Hıçkırıyorr vallahaa daha kurana gidemedim kaldım koltukta hareketsizKalk bişeyler ye kuzumaç aç mı yatağa gircen aö ayı oynamaz hee
![]()
Rabbim yardımcıları olsun bu son olur inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kuzumAllah razı olsun çok üzüldüler buraya bile gelmek istemiyorlar insan içine çıkıcak güçleri kalmadı yengem sürekli ağlıyor iyi değiller. Tüm paralarını tüp bebeğe yatırdılar yarın test günü sanırım ben ağlayacağım iyi ya da kötü sonuçta![]()
Eee hani abdest alıp okuyacaktın bu gece de mi yalan olduHıçkırıyorr vallahaa daha kurana gidemedim kaldım koltukta hareketsizzorlanıyorum artık biran önce doğursam
![]()
Ben hepinizi çok seviyorum joummm bebeğisiimmmmVallaha tinnoşş en çok çatlağı seviyonn bune aşktırr![]()
Okuyacam kızzz gecesi bolEee hani abdest alıp okuyacaktın bu gece de mi yalan oldu![]()
Adam akıllı oll haaaBen hepinizi çok seviyorum koumm bebeğisiimmmmkurabiyemmmle ilk tanışıklık diye belki öyle olduu sevgisiiimm hepinizee yeterrr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()