- 25 Ağustos 2019
- 62.117
- 118.742
- 698
- 31
Nese kızlarrr öptüm hepinizi kuranımı okuyayımm gelebilirsem gelirim gelemezsemde jou uyudu dersiniz
Tiniminimavihanim
Fatmazell

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam akıllı oll haaa
Bende cok seviyorumm bakkk![]()
![]()
![]()
Allah kabul etsin çiçeğim hadi gutt naytttNese kızlarrr öptüm hepinizi kuranımı okuyayımm gelebilirsem gelirim gelemezsemde jou uyudu dersiniz![]()
Tiniminimavihanim
Fatmazell
Tamam güzel kuzum Allah rahatlık versin dualarını kabul etsin bitanemmmNese kızlarrr öptüm hepinizi kuranımı okuyayımm gelebilirsem gelirim gelemezsemde jou uyudu dersiniz![]()
Tiniminimavihanim
Fatmazell
Yanlış analiz beybisi kakskzkzzkxkxkxkVallaha tinnoşş en çok çatlağı seviyonn bune aşktırr![]()
En çok seni pardon en çok beni beniiYanlış analiz beybisi kakskzkzzkxkxkxk
Immm merak içindeyimSana da yapıcammm o yapacağım şeydenn kurabiyemmm![]()
Hahah sus kız karnın ağrımasınVallaha tinnoşş en çok çatlağı seviyonn bune aşktırr![]()
Rabbim inşallah bu gece hürmetine o müjdeli haberi almayı nasip etsin eli boş çevirmesin. Sağlıkla sıhhatle kucaklarına alabileceği hayırlı evlatlara vesile etsinKızlar 6 senedir bebek hasreti bekleyen abim için dua eder misiniz ? Geçen hafta transfer oldu eğer halaysam yarın belli olucak. İnşallah bebişleri olur![]()
Ahh pardon ben sana kuma gelmiştim dimiYanlış analiz beybisi kakskzkzzkxkxkxk
Allah rahatlık versin kurabiyemGössslerimmm iflassa ediyiiii gariii
İyi geceler ballar
Sahurda gelirim inşallah
Uyanabilirsem![]()
Sağol balımmAllah rahatlık versin kurabiyem![]()
Ahahahahahaha daha kafası bile yok teyzesiHele sen fazla kıvırtma kızz küçük minnakın kafası döncek![]()
Hahahhaahahah işte bu bilinçli kumaa severimmmAhh pardon ben sana kuma gelmiştim dimi![]()
İyi uykularrr bebeimm ben de yatıyomGössslerimmm iflassa ediyiiii gariii
İyi geceler ballar
Sahurda gelirim inşallah
Uyanabilirsem![]()
Hamişleri teker teker yolluyorum hadi sana da Allah rahatlık versin çiçeğimİyi uykularrr bebeimm ben de yatıyom![]()
Sana daa Allah rahatlık versin bitanemHamişleri teker teker yolluyorum hadi sana da Allah rahatlık versin çiçeğim![]()
Nere yolluyon geldim benHamişleri teker teker yolluyorum hadi sana da Allah rahatlık versin çiçeğim![]()
Kızzz bitirip gelemedim yaa 50 kişinin niyeti yarım saat sürdü niyetleri okumasıHemen ard arda bitirip gelcemhem sizin ki kolay gözüm korkmuyor
![]()
Bitmediii amaaa simdi sana geliyorumHe ya hemen bitiyor![]()