Ayy kıyamam bebeğim yat dinlen askom Allah ne verdi ise yersiniz 2 kişi değil mi boşverZorlu bir mücadeleydii amaaa çok güzeldi kurabiyemmmben yarı sağlamım ama olsun
Ne kadar güzel bayan diyecekken bir korktum paremmm günaydın
Evett linnooşş bu bennn başım çatlad aha böylee
Hala uyanmaya çalışıyorum kurabiyemmmakşama yemeğim yok aman herşeyide düşünemem ki sıkıldım
Aynen Linoşuummmm birazcık keyif yapacağım sonra kalkarımmAyy kıyamam bebeğim yat dinlen askom Allah ne verdi ise yersiniz 2 kişi değil mi boşversen çabucak birşeyler hazırlarsın atom beninmmm
Sıhatler olsun paremGunaydin beybisularşöyle sabah duşu da alam kendime gelem
günaydın askoskoloskolar uleynnn hanifeğğğğğğğğğ
Ne bakıyoruz yaaaaa sabah sabah dusumu aldım ohhh msspare oldum Alla Allaaa varmı bir şey ne var yani cık cık
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
Sağolaısn kurabiyem inşallah aminYaa hadi gözünüz aydın olsun canımRabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah
Zorlu bir mücadeleydii amaaa çok güzeldi kurabiyemmmben yarı sağlamım ama olsun
Ne kadar güzel bayan diyecekken bir korktum paremmm günaydın
Evett linnooşş bu bennn başım çatlad aha böylee
Hala uyanmaya çalışıyorum kurabiyemmmakşama yemeğim yok aman herşeyide düşünemem ki sıkıldım
Sıhatler olsun parem
Saolasin perim biraz popom göründü ama iyi geldi dus uyumuş kalmisinAynen Linoşuummmm birazcık keyif yapacağım sonra kalkarımmhamarat olaan sensiinn bebeğisisimmm
Oyy bi şekerleme yaptım geldim ama hala uykum var1 saat kestirelımm kubiş
Anoovvv o neydi gızzKuzum uyu dinlen direnme bizde derler hamile olan biri uykusuna direnirse bebeği uykusuz olur derler o yüzden yapma etme eyleme
Oooo ben uyuyamadım haa kalktım yemek yaptım sonra kociş uyandı uykum kaçtı
Bugün günlerden makarna olsun tinnoşumAynen Linoşuummmm birazcık keyif yapacağım sonra kalkarımmhamarat olaan sensiinn bebeğisisimmm
Aman iyi yapmışsın kız bende uyumasam daha sağlamdımOooo ben uyuyamadım haa kalktım yemek yaptım sonra kociş uyandı uykum kaçtı
Nazar var bizde nazarAnoovvv o neydi gızzdirenemedim teslim oldum zaten ama daha çok uykulu uyandım bu defa hahha biri bizi dürtsünnn topikte şu haldeyiz gibime geliyor
O son aşkoştoşkoşu yemeyecektikkkkNazar var bizde nazar
Nazar değdi topige hahahahaah okusun üfleyinnnn
Yerim seniiiiiii tinnoşummmmmm yap kuzum yap dinlenAynen Linoşuummmm birazcık keyif yapacağım sonra kalkarımmhamarat olaan sensiinn bebeğisisimmm
HahahahahahO son aşkoştoşkoşu yemeyecektikkkk
Biliyorum çünkü salak gibi oluyosunnAman iyi yapmışsın kız bende uyumasam daha sağlamdım
Aynen ya uyusuk uyuşuk haldeyim
Aynı ben burası neresi biz niye aciz niye şu içmiyoruz haldeyimAnoovvv o neydi gızzdirenemedim teslim oldum zaten ama daha çok uykulu uyandım bu defa hahha biri bizi dürtsünnn topikte şu haldeyiz gibime geliyor
Ayyy pare yaaâaaAynı ben burası neresi biz niye aciz niye şu içmiyoruz haldeyim
Ayy pare maden suyu içiyordum onu püskürtecektim az kalsınAynı ben burası neresi biz niye aciz niye şu içmiyoruz haldeyim
Hahaha hiçte bile hep coooHahahahahahhep senin yüzünden öldü kurabiyem senin yüzünden yedik onuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?