- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.654
- 598
Evet canım öğle vakti uyumak çok iyiymişEvet iyi demezler o saatleri gerçekten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öğle vakti uyumak çok iyiymişEvet iyi demezler o saatleri gerçekten![]()
Ikimizde uyuduk sonra kendimize gelemedik canım gergin gergin dolaşıyor Kurbik ben o kadar değilim amaİkindi vakti uyumuşsun parem o saatlerde uyumak pek tavsiye edilmiyor aslında
Nolduu![]()
Duramıyorum duramıyom gidip sağlı sollu dalacam da neyse tutun beniiiiiiIkimizde uyuduk sonra kendimize gelemedik canım gergin gergin dolaşıyor Kurbik ben o kadar değilim ama![]()
![]()
![]()
![]()
Dur yapma etme diyoruz anlamıyorcoconatt ikimiz durdurmaya çalışıyoruz
Catlak-kurabiye ama dinlemiyor
![]()
Acıktık galina lenam yaAyyyy triliçe çok severim onuda sık sık yaparım părem bir ara da onu hafta da 2 kez yapıyordum ama o yaz ayları süper gidiyor
Sütlü tatlı olsun banaaaa ne olursa olsunnn![]()
Duramıyorum duramıyom gidip sağlı sollu dalacam da neyse tutun beniiiiii![]()
Evet yaaâaa paremmm Kıbrıs tatlısı ile bakisiyoruz şuanAcıktık galina lenam ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bile kaçkez çağırdımm![]()
nerdesin hiç görmüyoz
Dövelim haketti
Okuyorum ama arada sizi![]()
Yooo bize yazmadın halen kurbike dedim gelmiyi bizi begenmiyi çıkarıcam listeden dedimdemi
Catlak-kurabiye
Sende vur tamam başka varmı
Canım bu sene cok sahur beklemedim uyudum beklediğim zamanda dizi izledim
Daha açıklama yapayımmı![]()
Tobe bir daha uyumam salak gibiyim dün ya
Gidiyom gidemiyom
Aceydin kollerini getme deyeydin
![]()
Off He ya bunu bile bile uyudum
Bakmaaaaaa kapat gozleriniEvet yaaâaa paremmm Kıbrıs tatlısı ile bakisiyoruz şuan![]()
Uyuma kuzum ikindi vakti hem kötü rüyalar görürsün hemde aklın gider gibi oluyor şuur kaybı gibi estağfurullah..Tobe bir daha uyumam salak gibiyim dün ya![]()
HahaahahahahsjOff He ya bunu bile bile uyudum
Evet iyi poh yedim
İki gündür agresifim kompleksliyimm
Perdelerimi kaldırınca kedi gibi de değilim m üstelik![]()
Allahım ya taktı takma unut o gadini git yemek yap deli yaGidiyom gidemiyom
Neyse dua etsin yemek şeysine şey etcem
Ama içimde sonra şey etcem ben ona![]()
HahahahahahBakmaaaaaa kapat gozlerini![]()
Sarılanı pataklarım amaHahaahahahahsj![]()
![]()
![]()
![]()
Oyyy senin sınırı yerimmmm gel bir sarılayım sana sinirin gitsin![]()
Git kuzum kolay gelsin bende namaza ordan ütü yapmaya oy oyBen didiyom yemek yapmaya![]()