İkindi vakti uyumuşsun parem o saatlerde uyumak pek tavsiye edilmiyor aslında

Nolduu 😕
Ikimizde uyuduk sonra kendimize gelemedik canım gergin gergin dolaşıyor Kurbik ben o kadar değilim ama :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Dur yapma etme diyoruz anlamıyor coconatt coconatt ikimiz durdurmaya çalışıyoruz Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ama dinlemiyor 🤣🤣🤣🤣

Ikimizde uyuduk sonra kendimize gelemedik canım gergin gergin dolaşıyor Kurbik ben o kadar değilim ama :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Dur yapma etme diyoruz anlamıyor coconatt coconatt ikimiz durdurmaya çalışıyoruz Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ama dinlemiyor 🤣🤣🤣🤣
Duramıyorum duramıyom gidip sağlı sollu dalacam da neyse tutun beniiiiii 😤😤😤😤😤😅😅😅

MssPARE MssPARE

Screenshot_2022-04-29-17-12-21-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Hahah geldim geldim diğer baağğyannı dövemedim bari seni pataklayım lattem ya 😅😅
Öhüm öhöm öhim möhim
Açılışı merdane ile yapalım o zaman

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Sen misin bizim etiketlere gelmeyennn
:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
Sen misin bizi okuyup yazmayannnn
:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
Acıdı mı
😅😅😅😅

Ben bile kaçkez çağırdımm😒😒

nerdesin hiç görmüyoz:63:

Dövelim haketti

Okuyorum ama arada sizi 😂

Yooo bize yazmadın halen kurbike dedim gelmiyi bizi begenmiyi çıkarıcam listeden dedim :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:demi
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Sende vur tamam başka varmı😂😂
Canım bu sene cok sahur beklemedim uyudum beklediğim zamanda dizi izledim 😂
Daha açıklama yapayımmı 🤭🤭

Tobe bir daha uyumam salak gibiyim dün ya :ruh::ruh::ruh::ruh::eğlence::eğlence::eğlence:
Uyuma kuzum ikindi vakti hem kötü rüyalar görürsün hemde aklın gider gibi oluyor şuur kaybı gibi estağfurullah..
Bende bazen böyle istemsiz oluyor uyku nadir de olsa ikindi vakti direniyorum eğer direnemzsem uyursam o gün oluyorummm Leyla gibi 🤣🤣🤣

Back
X