Ben karamel Latte karamel Latte etiket yaptım ilk başlarda hiç gelemedi selam vermedi sonra raahtsiz etmeyim diye listeden çıkardım aynen gelmiyor oysa çok sohbetimiz oldu döverek mi ne mucizem 🤣🤣🤣👍👍
Bende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 yaptım 2 yaptım 3 yaptım sonrası yok yani şey yok o_O
Selam yok :olamaz:
Cuma mesajı yok :KK51:
Beğeni muhteşem yok :bicak:
Denk geldiğinde konuşuyor falan bende direk listeden çıkarttım :eek::eek::dua::skandal:
Kız gel burası deli topic karamel Latte karamel Latte :p:p:p:p:p
Ramazan da bitti sahurlar çok güzel oldu burda keşke olsaydın 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Neyse seneye artık diyelim 🥰

Bende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 2 3 sonrası yok yani şey yok o_O
Denk geldiğinde konuşuyor falan bende direk listeden çıkarttım :eek::eek::dua::skandal:
Dövmelim diyorum ama hak ediyor :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Çok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm güm 😍😍 doğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları🥰
Anaaa hayırlı olsun canım benim. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin 🤲🏻🥰

Bende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 yaptım 2 yaptım 3 yaptım sonrası yok yani şey yok o_O
Sende vur tamam başka varmı😂😂
Canım bu sene cok sahur beklemedim uyudum beklediğim zamanda dizi izledim 😂
Daha açıklama yapayımmı 🤭🤭

Sende vur tamam başka varmı😂😂
Canım bu sene cok sahur beklemedim uyudum beklediğim zamanda dizi izledim 😂
Daha açıklama yapayımmı 🤭🤭
:ukala::ukala::ukala: konuş konuş hı bitmedi daha yeni başlıyor:KK53::KK47::KK47::KK47:
Kız sadece sahur için değil cuma mesajları diye de etiketleme yaptıydım bennnn:sus:

Öğle namazini kıldım 3 gibi yattım 6 da uyandım bir gece öncesi kadir gecesi uykusuz kaldım sonra sarhoş gibiydi kendime gelemedim perim dün ne çektik biz @Catlak-kurabiye ile😔😔😔😔
İkindi vakti uyumuşsun parem o saatlerde uyumak pek tavsiye edilmiyor aslında

Nolduu 😕

Bende trilice sık yapıyorum sonra kıbrıs tatlısı muhteşem oluyor :KK68: :KK68: :KK68: :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::KK76::KK76::KK76::KK76:
Ayyyy triliçe çok severim onuda sık sık yaparım părem bir ara da onu hafta da 2 kez yapıyordum ama o yaz ayları süper gidiyor :KK53::KK73::KK73::KK73::KK73:
Sütlü tatlı olsun banaaaa ne olursa olsunnn:KK24::KK24::KK24:

Back
X