Çoook özledimm konuşamadık doğru dürüst zaten sinirlerim bozuldu durmadan ağladım bugün
Bende özledim kuzum sorma denk gelip konuşamadık listeler dua kuran hatimdi derken anca toparlandım kuzummmmm
Konuşuruz artık
Yaaaa ne oldu çiçeğim neden ağladın kıyamam sanaaaaa

Reactions: Jou
Bende özledim kuzum sorma denk gelip konuşamadık listeler dua kuran hatimdi derken anca toparlandım kuzummmmm
Konuşuruz artık
Yaaaa ne oldu çiçeğim neden ağladın kıyamam sanaaaaa
Ayy sorma yaaa kv ye gitcez zaten eve 4 adam götümüz kapansın diye uğraşıyorumm eve 2 tane uzun birşey varr hergün de terliyorum nasıl idare etcem bilmiyorumm kafayı yemesem ben 3 4 günde iyi

Ayy sorma yaaa kv ye gitcez zaten eve 4 adam götümüz kapansın diye uğraşıyorumm eve 2 tane uzun birşey varr hergün de terliyorum nasıl idare etcem bilmiyorumm kafayı yemesem ben 3 4 günde iyi
Ah kuzum kıyamam olmadı birşeyler alırsın dicem de İstanbul'dan ama doğuma az kaldı gerek yok almaya da napsan acaba kuzum
Birşeyler uydurursun kuzumm annenin tişörtlerinden falan alırsın halledersin sıkma canını çiçeğim ağlama

Tamam bebişimm idare etcem birşekildee buhalimle zaten rahat edemiyorum evde tişort şort geziyorum allah yardımcımız olsun

Tamam bebişimm idare etcem birşekildee buhalimle zaten rahat edemiyorum evde tişort şort geziyorum allah yardımcımız olsun
Ay kıyamam kuzum bir hal çaresine bakılır sen sıkma canını askom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…