Bende deniyorum bendee de olmuyor paremmm desteklemiyor site giftleri anlamadımBilmiyorum ki
Bende özledim kuzum sorma denk gelip konuşamadık listeler dua kuran hatimdi derken anca toparlandım kuzummmmmÇoook özledimm konuşamadık doğru dürüstzaten sinirlerim bozuldu durmadan ağladım bugün
Ayy sorma yaaa kv ye gitcez zaten eve 4 adam götümüz kapansın diye uğraşıyorumm eve 2 tane uzun birşey varr hergün de terliyorum nasıl idare etcem bilmiyorumm kafayı yemesem ben 3 4 günde iyiBende özledim kuzum sorma denk gelip konuşamadık listeler dua kuran hatimdi derken anca toparlandım kuzummmmm
Konuşuruz artık
Yaaaa ne oldu çiçeğim neden ağladın kıyamam sanaaaaa
Ah kuzum kıyamam olmadı birşeyler alırsın dicem de İstanbul'dan ama doğuma az kaldı gerek yok almaya da napsan acaba kuzumAyy sorma yaaa kv ye gitcez zaten eve 4 adam götümüz kapansın diye uğraşıyorumm eve 2 tane uzun birşey varr hergün de terliyorum nasıl idare etcem bilmiyorumm kafayı yemesem ben 3 4 günde iyi
Tamam bebişimm idare etcem birşekildee buhalimle zaten rahat edemiyorum evde tişort şort geziyorum allah yardımcımız olsunAh kuzum kıyamam olmadı birşeyler alırsın dicem de İstanbul'dan ama doğuma az kaldı gerek yok almaya da napsan acaba kuzum
Birşeyler uydurursun kuzumm annenin tişörtlerinden falan alırsın halledersin sıkma canını çiçeğim ağlama
Ay kıyamam kuzum bir hal çaresine bakılır sen sıkma canını askomTamam bebişimm idare etcem birşekildee buhalimle zaten rahat edemiyorum evde tişort şort geziyorum allah yardımcımız olsun
Tamam aşkomm neyseki buhafta dinlencem yemek derdim yokAy kıyamam kuzum bir hal çaresine bakılır sen sıkma canını askom
Hahah kesinlikle
Aminn canım senin de inşaAllah göstersinnAnaaa hayırlı olsun canım benim. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin
Allah kabul eylesin kuzummm
Ben kimseyi cagırmadım kimsede beni cagırmadı annem kaynanam eşimin amcası sadceeOhhhhh süper afiyet olsun canım hayırlı iftarlar olsunnnn
O merasimi atlattım ben şükür gelip gitmek davet işlerini
Ohhh misssss keyfine bak çiçeğimTamam aşkomm neyseki buhafta dinlencem yemek derdim yok
Askomm ball
Amin inşallah kuzimmm
Yazlık kışlık ettim camdaki kız izledim vakit geçmiyor sanki saat yerinde sayıyor kociş de işteHerkes nerde hu hu kızlar lütfen❤ ❤❤ ⚘
Baya iş yapmışın herkes tatil durumuna geçti galiba dağıldı milletYazlık kışlık ettim camdaki kız izledim vakit geçmiyor sanki saat yerinde sayıyor kociş de işte
Aynen millet bayram telaşesinde bavul hazırlıkları ev temizliği ve uğraşıyorlarBaya iş yapmışın herkes tatil durumuna geçti galiba dağıldı millet
Iftar sonu bizde markete gittik herşey çok pahalı yaAynen millet bayram telaşesinde bavul hazırlıkları ev temizliği ve uğraşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?