Hahahahaha yerim seniNe yapammm paremmm şey gibi olduuu Mehmet Ali bey ben Amerikadan bağlanıyorum yayına giibi oldu
Aaa öylemiiYeni uyandım kuzum ben yayına yurtdışından bağlandığım için biraz geriden geliyorumne yapıyon nasılsın
Ya benim bunlardan olmuyor deli oldum giflerle uğraşıyorum
Bendee seniiii yiriiimmm paremmm
Evet kuzum öğlen şu an saat 12:13 afiyet olsun şimdiden yeni görüşürüz o haldeeAaa öylemiisabahmı orda yeni uyandım derken
Bende iyim cok şükür davete gidicemde hazırlanıyorum
Ahh neden paremmmYa benim bunlardan olmuyor deli oldum giflerle uğraşıyorum
Aa cok iyi yaEvet kuzum öğlen şu an saat 12:13 afiyet olsun şimdiden yeni görüşürüz o haldee
Ayyyyyyy benim geboşummmm sen benim tatlı ballı lokumumsunBen canın değilmiyimmm
Tipe bak hele hahahahahah
Aşkoommmmm linoşuummm benimm ball balllAyyyyyyy benim geboşummmm sen benim tatlı ballı lokumumsunağlama kıyamam
Ohhhhh süper afiyet olsun canım hayırlı iftarlar olsunnnnGörüşürüz kuzum bende iftara davetliyim bugün onun için yemek telaşım filan yok rahatım diye takılıyorum
Bebeğim lokumummmm geboşum yerim seniiiii birtanemmmmAşkoommmmm linoşuummm benimm ball balll
Bilmiyorum kiAhh neden paremmm
Ne yapammm paremmm şey gibi olduuu Mehmet Ali bey ben Amerikadan bağlanıyorum yayına giibi oldu
Çoook özledimm konuşamadık doğru dürüstBebeğim lokumummmm geboşum yerim seniiiii birtanemmmm
Özledin mı beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?