😍😍Evet kurabiyemmm gelecemm bakıcamm duvarlarda ağlayıp gidicemm😢😢😢😢 ama ben çook keyif aldım geçen sahur anca profil mesajlarda dolanıyodum🤭
Keşke geçen sahur da birlikte olsaydık o zaman da baya eğlenceli geçmişti 🤭 🤭
Sağ salim nice sahurlara ulaşalım inşallah 😍

Niye öyle dedin en azından bayram geçene kadar öyle öyle degilmi yoksammmmm😟😟😟
Gündüz yorulur gece uyuruz herhalde kız 😅 bayramda kimimizin kv kp, kimimizin elti görümce derdi olur da uykusuz kalırsak bilemem 😅
Ben elti sorunsalı ile gelebilirim hahah 😅

Gündüz yorulur gece uyuruz herhalde kız 😅 bayramda kimimizin kv kp, kimimizin elti görümce derdi olur da uykusuz kalırsak bilemem 😅
Ben elti sorunsalı ile gelebilirim hahah 😅
Canım bayramdan sonrasi için diyorummmm zatennn sen gel eltini zevkinennnn dinlerimmmm 🤣🤣🤣🤣

Hayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah 🥰
Arefe günü yapılan dualar da kabul olur diye biliyorum. Dualarda buluşalım
Rabbim kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa tez vakitte feraha çıkarsın inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt Cookiie Cookiie Noisy Girl Noisy Girl bir mucizee bir mucizee ASSOSyal ASSOSyal M Mavi Menekse My_Moonlight06 My_Moonlight06 Jou Jou D u t D u t mavikelebek34 mavikelebek34 Fatmazell Fatmazell M MaviMabellee Saliha40 Saliha40 @Laavinia N NesNa Madammor Madammor karamel Latte karamel Latte BlueBerry4268 BlueBerry4268
Hayırlı sahurlar kurabiyem 🌙😍😍😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹
🍬 Tadında bayramlar olsun arife günün mübarek olsun çiçeğim 😍
Aminnn inşallah Allah razı olsun duaların için çokça Aminnnnnnnnn 🤲🏻🌺💐🍒♥️🪁
Hamişim yerimmmm seniii😍😍😍 Rabbim 3 aylarda yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin gönüllerimiz de olan dularımızı hacetlerimizi kabul etsin inşallah 🤲🏻
Önümüzde olan sene de Ramazanı görmek nasip olsunnnn Salih kullarından eylesin Rabbim bizi razı olan kullarından inşallah Aminnnnnnnnn çokça Aminnnnnnnnn Allahım şükürler olsun Ramazanı bitirdik ama içimiz buruk...

Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt Cookiie Cookiie Noisy Girl Noisy Girl bir mucizee bir mucizee ASSOSyal ASSOSyal M Mavi Menekse My_Moonlight06 My_Moonlight06 Jou Jou D u t D u t mavikelebek34 mavikelebek34 Fatmazell Fatmazell M MaviMabellee Saliha40 Saliha40 @Laavinia N NesNa Madammor Madammor karamel Latte karamel Latte BlueBerry4268 BlueBerry4268
Hayırlı sahurlar kuzum 💛
Ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul eylesin inşaallah 🤲🏻
Her birimizin ne derdi sıkıntısı vara feraha cıkalım 🤲🏻🥰

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍
Allah razı olsun canımm
İnşallah seneye bebek isteyenler bebekle girer ramazan ayına içlerinde bende inşallah 🤲🏻❤️

Son sahur kızlar Rabbim tutmuş oldugunuz oruçlarinizi yapmis oldugunuz ibadet ve dualarinizi kabul etsin 🤲🏻 Ve seneye Ramazana erdirsin bizleri insallah yine dualarla birlik olalim💐
Aminnn inşallah Mervem inşallah Rabbim ettiğimiz ibadetlerimizi kabul etsin inşallah seneye aynı şekilde geçirmemizi nasip etsin çiçeğim 😍🥰
Ama içimiz burukkk yine bitti 🥺
Seneye inşallah görürüz böyle güzel bir ayı inşallah 🤲🏻

Bir hüzün var dokunsalar ağlayacam 😪😪😪

Son sahur seneye kadar ne olucak
Ya aman offff zaten giflerim de olmuyor😔😔😔
Ah güzel paremmm inşallah seneye de bu şekilde karşılar ve bu şekilde bol bol ibadetlerle geçiririz Rabbim seneye de görmemizi nasip etsin 🥰🤲🏻🌹
Ama içimiz hüzünlü bitiyor 11 ayın sultanı Ramazannnn 🥺🥺🥺

Niyeee beeee neden olmasın 😒

Bence olarrr .. bize malzeme çok bebeğim hahaha
Off desene bayramda buralar dedikodu kaynayacak 😅😅
Hayırlı sahurlar kurabiyem 🌙😍😍😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹
🍬 Tadında bayramlar olsun arife günün mübarek olsun çiçeğim 😍
Aminnn inşallah Allah razı olsun duaların için çokça Aminnnnnnnnn 🤲🏻🌺💐🍒♥️🪁
Hamişim yerimmmm seniii😍😍😍 Rabbim 3 aylarda yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin gönüllerimiz de olan dularımızı hacetlerimizi kabul etsin inşallah 🤲🏻
Önümüzde olan sene de Ramazanı görmek nasip olsunnnn Salih kullarından eylesin Rabbim bizi razı olan kullarından inşallah Aminnnnnnnnn çokça Aminnnnnnnnn Allahım şükürler olsun Ramazanı bitirdik ama içimiz buruk...
Aminn balımm dualarını severim senin güzel kalplim 😍 Rabbim kabul etsin inşallah 😍 😍
Seneye tüm bebiş isteyenler bu saatte emzirmeye uyanın inşallah 😍
Hayırlı sahurlar kuzum 💛
Ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul eylesin inşaallah 🤲🏻
Her birimizin ne derdi sıkıntısı vara feraha cıkalım 🤲🏻🥰
Aminn canım amin sıkıntımız derdimiz ne varsa alıp götürsün inşallah 🤲🤲🥰🥰
Allah razı olsun canımm
İnşallah seneye bebek isteyenler bebekle girer ramazan ayına içlerinde bende inşallah 🤲🏻❤️
Aminn Aminn yukarıda dediğim gibi hepiniz emzirmeye uyanın inşallah 😍 😍

Ve Behlül kaçar 😁😁
tenor.gif

🌹🌹🌹 Benim Güzel Kızlarımm🌹🌹🌹

Öncelikle hayırlı sahurlar olsun 🌙🕋
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta ♥️
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah 🤲🏻

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız 😍🥰
Fazla yine duygusaala bağladım 🤣
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah 😍
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn 🤲🏻🌺
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥲🤲🏻
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar 😍😍😍😍😍😍
🍃🍃🍃🍃🍃🍂🍂🍂🍂🎀🎀🎀🎀🎀
🍬🍬🍬 Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle 😍
Bizim ailelerimiz çok uzakda Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü 🥺🥺 Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de 🥺🥺🥺🥺
🤍🤍🤍💜💜💜💜🤍🤍🤍💜💜♥️♥️♥️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

D u t D u t

Wilma11 Wilma11

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

Feminas Feminas

Noisy Girl Noisy Girl

M MaviMabellee

Madammor Madammor

PiXiEE PiXiEE

MssPARE MssPARE

S sebbo

Magnifiaque Magnifiaque

Morrmeneksee Morrmeneksee

My_Moonlight06 My_Moonlight06

M Mavi Menekse

karamel Latte karamel Latte

Aminn balımm dualarını severim senin güzel kalplim 😍 Rabbim kabul etsin inşallah 😍 😍

Aminnnn inşallah kurabiyemmmm 😍😍😍😍😍💜💐🌺🌼
Bal diyen diline kurban olurummmm😍😍😍😍😍😍

Amiiin inşallah 🤭😍

🌹🌹🌹 Benim Güzel Kızlarımm🌹🌹🌹

Öncelikle hayırlı sahurlar olsun 🌙🕋
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta ♥️
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah 🤲🏻

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız 😍🥰
Fazla yine duygusaala bağladım 🤣
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah 😍
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn 🤲🏻🌺
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥲🤲🏻
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar 😍😍😍😍😍😍
🍃🍃🍃🍃🍃🍂🍂🍂🍂🎀🎀🎀🎀🎀
🍬🍬🍬 Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle 😍
Bizim ailelerimiz çok uzakda Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü 🥺🥺 Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de 🥺🥺🥺🥺
🤍🤍🤍💜💜💜💜🤍🤍🤍💜💜♥️♥️♥️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

D u t D u t

Wilma11 Wilma11

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

Feminas Feminas

Noisy Girl Noisy Girl

M MaviMabellee

Madammor Madammor

PiXiEE PiXiEE

MssPARE MssPARE

S sebbo

Magnifiaque Magnifiaque

Morrmeneksee Morrmeneksee

My_Moonlight06 My_Moonlight06

M Mavi Menekse

karamel Latte karamel Latte
Ahh canımm rabbim sağlık sıhhat versin hepsine onlar iyi olsunda mesafeler önemli değil❤️

Back
X