Ay kuzumm bak şimdi hemen modum değişti sen öyle yazınca💜 Allah'tan su görüntülü görüşmeler var da insan yanındaymışız gibi oluyoruz şükür 😍😍😍
Allah razı olsun senden ♥️
Sendende razı olsun tatlım🥰
Gerçekten iyiki var görüntülu görüşmeler azda olsa hasret gidiyor 🥲

Keşke geçen sahur da birlikte olsaydık o zaman da baya eğlenceli geçmişti 🤭 🤭
Sağ salim nice sahurlara ulaşalım inşallah 😍
Ahh keşkee varlıgınızdan bir haber yaşamışım be kurabiyemmm 😍 aminn kuzumm🤲🏻🌹🐥

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım 😅😅🤪🤪

tkthao219-bubududu.gif

Allah razı olsun canımm
İnşallah seneye bebek isteyenler bebekle girer ramazan ayına içlerinde bende inşallah 🤲🏻❤️
Aminn lattem ben bebemle kucağımda girecem Allahın izniyle😍😍😍 evrene pozitif mesajlar gönderiyorum 😂😍🐥🐣

🌹🌹🌹 Benim Güzel Kızlarımm🌹🌹🌹

Öncelikle hayırlı sahurlar olsun 🌙🕋
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta ♥️
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah 🤲🏻

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız 😍🥰
Fazla yine duygusaala bağladım 🤣
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah 😍
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn 🤲🏻🌺
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥲🤲🏻
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar 😍😍😍😍😍😍
🍃🍃🍃🍃🍃🍂🍂🍂🍂🎀🎀🎀🎀🎀
🍬🍬🍬 Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle 😍
Bizim ailelerimiz çok uzakda Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü 🥺🥺 Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de 🥺🥺🥺🥺
🤍🤍🤍💜💜💜💜🤍🤍🤍💜💜♥️♥️♥️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

D u t D u t

Wilma11 Wilma11

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

Feminas Feminas

Noisy Girl Noisy Girl

M MaviMabellee

Madammor Madammor

PiXiEE PiXiEE

MssPARE MssPARE

S sebbo

Magnifiaque Magnifiaque

Morrmeneksee Morrmeneksee

My_Moonlight06 My_Moonlight06

M Mavi Menekse

karamel Latte karamel Latte
Yaaa kuzummmm bir şekilde yollarımız kesildiiii iyikiiiiide yollarımız kesişmişş😍😍😍 bende kendimden bir haber yaşayıp giderken kurabiyemmm Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye dürtükledi iyikiide dürtüklemiş :21:
Bütün güzell duaların için yürekten aminnn bende inanıyorum ki bir gün hamd olsun bunun için bekledik oldu diyeceğimiz günler yakın Linoşummm 😍❤️🥰🥰🐣🐣🐣
Burukluğu oluyor evet inşAllah seneye ailemizle beraber geçireceğiz kuzummm
Yeterince duygusalız zaten 🥲
Rabbim başka türlü ayrılık vermesin aminnn:KK60::KK72::dua::KK36:

Yaaa kuzummmm bir şekilde yollarımız kesildiiii iyikiiiiide yollarımız kesişmişş😍😍😍 bende kendimden bir haber yaşayıp giderken kurabiyemmm Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye dürtükledi iyikiide dürtüklemiş :21:
Bütün güzell duaların için yürekten aminnn bende inanıyorum ki bir gün hamd olsun bunun için bekledik oldu diyeceğimiz günler yakın Linoşummm 😍❤️🥰🥰🐣🐣🐣
Burukluğu oluyor evet inşAllah seneye ailemizle beraber geçireceğiz kuzummm
Yeterince duygusalız zaten 🥲
Rabbim başka türlü ayrılık vermesin aminnn:KK60::KK72::dua::KK36:
İnşallah birtanem :KK60: :KK60:
Arefemiz mübarek olsunnn kuzummm💜💜😘🌺🐥🧡Benden önce davranmışın Linoşşş :lülülü::lülülü::KK15: neyse milleti etiketle şey yapmıyım 😂😂cümleten arefemiz mübarek olsunn❤️❤️🌺🌺
Evet senden önce davrandım çiçeğim dedim yatmadan halledeyim 🤣🤣🤣
Amin inşallah kuzum nice bayram arifeleri görelim inşallah 🥰🥲🤲🏻
Öptüm seniiiiii tinnoşum ben gittim geç bile kaldım bu gece Allah'a emanet ol çiçeğim 😍🥰💜🤲🏻

İnşallah birtanem :KK60: :KK60:

Evet senden önce davrandım çiçeğim dedim yatmadan halledeyim 🤣🤣🤣
Amin inşallah kuzum nice bayram arifeleri görelim inşallah 🥰🥲🤲🏻
Öptüm seniiiiii tinnoşum ben gittim geç bile kaldım bu gece Allah'a emanet ol çiçeğim 😍🥰💜🤲🏻
Allaah rahatlık versiiiinn Linoşummm 🥰🌺💓💙🌹💙hemenciik uykuyaa kooşş
bubu-dudu.gif

Back
X