- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.962
- 498
Öyle kuzum da işte insan yine de içi bir burukAhh canımm rabbim sağlık sıhhat versin hepsine onlar iyi olsunda mesafeler önemli değil![]()

Yine de iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da napalım Kurban'a az kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle kuzum da işte insan yine de içi bir burukAhh canımm rabbim sağlık sıhhat versin hepsine onlar iyi olsunda mesafeler önemli değil![]()
Heh şöylee iyi şeyler düşünmeye çalış motive et kendiniÖyle kuzum da işte insan yine de içi bir buruk
Yine de iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da napalım Kurban'a az kaldı![]()
Ay kuzumm bak şimdi hemen modum değişti sen öyle yazıncaHeh şöylee iyi şeyler düşünmeye çalış motive et kendini![]()
Sendende razı olsun tatlımAy kuzumm bak şimdi hemen modum değişti sen öyle yazıncaAllah'tan su görüntülü görüşmeler var da insan yanındaymışız gibi oluyoruz şükür
Allah razı olsun senden![]()
Evet canım benimSendende razı olsun tatlım
Gerçekten iyiki var görüntülu görüşmeler azda olsa hasret gidiyor![]()
Ahh keşkee varlıgınızdan bir haber yaşamışım be kurabiyemmmKeşke geçen sahur da birlikte olsaydık o zaman da baya eğlenceli geçmişti![]()
Sağ salim nice sahurlara ulaşalım inşallah![]()
Aminn lattem ben bebemle kucağımda girecem Allahın izniyleAllah razı olsun canımm
İnşallah seneye bebek isteyenler bebekle girer ramazan ayına içlerinde bende inşallah![]()
İştee aradığımm mesajj kurabiyemmme bakk senn yaaSeneye tüm bebiş isteyenler bu saatte emzirmeye uyanın inşallah![]()
Aminn Aminn yukarıda dediğim gibi hepiniz emzirmeye uyanın inşallah![]()
![]()
Yaaa kuzummmm bir şekilde yollarımız kesildiiii iyikiiiiide yollarımız kesişmişşBenim Güzel Kızlarımm
Öncelikle hayırlı sahurlar olsun
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah
Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya
MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız
Fazla yine duygusaala bağladım
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar
Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle
Bizim ailelerimiz çok uzakdaTiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü
Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
Madammor
PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Arefemiz mübarek olsunnn kuzummmEki Görüntüle 3058914
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
Madammor
PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
İnşallah birtanemYaaa kuzummmm bir şekilde yollarımız kesildiiii iyikiiiiide yollarımız kesişmişşbende kendimden bir haber yaşayıp giderken kurabiyemmm
Catlak-kurabiye dürtükledi iyikiide dürtüklemiş
Bütün güzell duaların için yürekten aminnn bende inanıyorum ki bir gün hamd olsun bunun için bekledik oldu diyeceğimiz günler yakın Linoşummm
Burukluğu oluyor evet inşAllah seneye ailemizle beraber geçireceğiz kuzummm
Yeterince duygusalız zaten
Rabbim başka türlü ayrılık vermesin aminnn![]()
Evet senden önce davrandım çiçeğim dedim yatmadan halledeyimArefemiz mübarek olsunnn kuzummmBenden önce davranmışın Linoşşş
neyse milleti etiketle şey yapmıyım
cümleten arefemiz mübarek olsunn
![]()
Allaah rahatlık versiiiinn Linoşummmİnşallah birtanem![]()
Evet senden önce davrandım çiçeğim dedim yatmadan halledeyim
Amin inşallah kuzum nice bayram arifeleri görelim inşallah
Öptüm seniiiiii tinnoşum ben gittim geç bile kaldım bu gece Allah'a emanet ol çiçeğim![]()
Teşekkürler kuzummmAllaah rahatlık versiiiinn Linoşummmhemenciik uykuyaa kooşş
![]()
Bende çAy içiyorum kuzumm sağolTeşekkürler kuzummmHayırlı akşamlar sana da tinnoşum
gittim bileeeee beybisi
Görüşürüz kuzum![]()
Kuzucummmmmm