- 18 Kasım 2020
- 20.732
- 49.856
- 548
Nasıldık güzrlmiydik elço
Acaba Nasıldık merak ettiö
Ben etmiyorumNasıldık güzrlmiydik elço
Aaa tövbeeeSeksilikk
Günaydın güzellik
Günaydın fıstıklar
Guten morgen
Naptın canım annene kavuştun muAaa tövbeee
Günaydın güzellik
Guten morgen
Benim için şuan bu durum hayal bile değil
Bugün planladığım mod
Morgen morgenAaa tövbeee
Günaydın güzellik
Guten morgen
Misafirlerin gidince dinlen sende balımBenim için şuan bu durum hayal bile değil
Yarın nasip olursa kavusmaNaptın canım annene kavuştun mu
İyiyim parem biraz sümüklüyüm bogazım kurumus gece kalkar kalkmaz hapsırıklarMorgen morgen
Nasılsın tweettt yavrusu⚘❤
Onlar gidince temizlik sonra bağ bahçe şinanayda yavrum şinanayMisafirlerin gidince dinlen sende balım
Bende aynen devam canım telaşa gece uyumadım gergindim biraz şimdi yine sakin olsamda aynı onun dışın da kahvaltı hazırlayacak millet uyu ben börek yapıyorumYarın nasip olursa kavusma
İyiyim parem biraz sümüklüyüm bogazım kurumus gece kalkar kalkmaz hapsırıklar
Sen nasılsın napıyorsun cannum
Senin isin cok zor pareemm Rabbim bin yardımcın olsunBende aynen devam canım telaşa gece uyumadım gergindim biraz şimdi yine sakin olsamda aynı onun dışın da kahvaltı hazırlayacak millet uyu ben börek yapıyorum
Amin kuzum rabbim sağlık versinSenin isin cok zor pareemm Rabbim bin yardımcın olsunher işin altından kolayca yorulmadan kalkabilmeyi nasip eylesin sana
Amiinn parem amiinn saglık herseyin basıAmin kuzum rabbim sağlık versin
Oooo tabiii kızzz cillopp gibiydinizzz şaka değill gerçektende gördümm yaniiNasıldık güzrlmiydik elço
Ahahahahahaha elçin yaOooo tabiii kızzz cillopp gibiydinizzz şaka değill gerçektende gördümm yanii
Catlak-kurabiye domalmış uyuyordu
coconatt uzanıyorduu
MssPARE desenn yorulmuş bitmiş gibiydii ama bi bacağı yatağın tepesindeydi bi bacağı düzdü
Sen desen tele bakıyordun hatta bende senle aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?