Ben şok ne oliyi konuma ne yaptınız taciz ediyorlar bana etiketle dokunup elliyorlar
Hahahahahaha cok güzel yazdık ammmaaaa iyi yaptık değilmiii ASSOSyal Fatmazell

Hatta paremm daha önce bilseydimm ben direk yazmıştımm gittim başka yerede doldurdum etiketii

Son düzenleme:
2seneden sonra ilk defa dolu dolu bayram yaşıyorum Selinim valla Cok güzel şükürler olsun bu bayram Ondan pek giremiyorum buralara
Yaaaa çok güzel Mervemmmm tadını çıkart sevdiklerinle Rabbim bozmasın
Kurban bayraminda da ben giremem büyük ihtimalle şimdiden stok ediyorum buraya hamiş jaahhaajaj

Yaaaa çok güzel Mervemmmm tadını çıkart sevdiklerinle Rabbim bozmasın
Kurban bayraminda da ben giremem büyük ihtimalle şimdiden stok ediyorum buraya hamiş jaahhaajaj
Allah razi olsun kuzumm ama yoruldum vallahi ya dünden beri geziyoruz eve geldik attim kendimi yataga Artik yarin bi yere gitmem yeter bu kadar dedim eşime
Hadi kurbanda da sen gezersin insallah ben kurbanda pek gidemem 40imiz cikmamis olur otururuz evde

Balimmmmm seninde bayramın mübarek olsun bu beğenmedim niye atılmış sana anlamadım

Balimmmmm seninde bayramın mübarek olsun bu beğenmedim niye atılmış sana anlamadım
Etiket etmemişim oyüzden aslinda kendisini cok tanımıyorum kuzu aklimada gelmedi
Herkes için geçerli dedim aslında bi etiket için değil tanıdığım kim varsa kutladım bu ilk değil de nese

Bitanemmm nerelerdesin bayram koşuşturmaca galiba göremedim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…