Canım canim canım kurbişimm sev beni🥰 bayram olsun seyran olsun farketmez🤤🤤🥰 oyy cikilatalı kurbis misin sen bakim😍🤩🤭 yerimmm😇🍒🍒🍒😘
Severim kuzum kiraz çiçeğim baş böceğim gönül sağım aşk çiçeğim 😍😍😁😁 çalışmalara bayram tatili var mı yoksa tam gaz devam mı 😍😍

MssPARE MssPARE parişim sabah ki aşkoştoşkoşlar yok ortada 😅 yazdığım mesajlara baktım bulamadım galiba onlar da atıldı 😅 aşkoştoşkoşların ömrü kelebeğin ömründen kısa sürüyor 😅😅😅😅
Aaaa ciddi misin bakmadım.bir daha aaa onlar iyi alıştılar çift çift üyelik almaya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

bir mucizee bir mucizee döndün mü gııı
tenor.gif
Döndüm kuzuşkooo ama buraya ilgilenmeye vakit olmadı çoh yorgunum şimdi nışann yaptık elticime iş yeri işlerim var yetişecek ama bir lak lak zamanın da gelicim 🤣🤣🤣

Döndüm kuzuşkooo ama buraya ilgilenmeye vakit olmadı çoh yorgunum şimdi nışann yaptık elticime iş yeri işlerim var yetişecek ama bir lak lak zamanın da gelicim 🤣🤣🤣
Ayy senin elticin mi olduu 😅😅 gazan mübarek olsun gardaş 🤪🤪 şaka şaka. İnşallah gönlüne göre bir elti olsun 😍😍

Esim yarın sabah gidiyor eve 🤣🤣🤣🤣 oohh ohh sefam olsun 🥳🥳🥳🥳
Oo süper rahat rahat takılırsın 😅😅
Aaaa ciddi misin bakmadım.bir daha aaa onlar iyi alıştılar çift çift üyelik almaya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hahah bu defakiler bizim topiğe uğramadı aşk olsun 😅😅
Oyyyy canisi ballisko🍒😇🥰 ara girdi mecburen kuzum 🤷‍♀️😏 yine devam edicez😬 sen napan tatlış 🥰😇🍒🍒😘
İyi olur balım hem kafan dağılır seninde 😍😍 napim iyiyim bende bayramın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum 😅😅

Back
X