- 28 Haziran 2011
- 63.598
- 159.683
- 898
Canım canim canım kurbişimm sev beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım canim canım kurbişimm sev beni
Severim kuzum kiraz çiçeğim baş böceğim gönül sağım aşk çiçeğimCanım canim canım kurbişimm sev benibayram olsun seyran olsun farketmez
oyy cikilatalı kurbis misin sen bakim
yerimmm
![]()
Esim yarın sabah gidiyor eveSus sus kimseler duymasın
eşin de seninle mi canım yalnız mısın
Aaaa ciddi misin bakmadım.bir daha aaa onlar iyi alıştılar çift çift üyelik almayaMssPARE parişim sabah ki aşkoştoşkoşlar yok ortada
yazdığım mesajlara baktım bulamadım galiba onlar da atıldı
aşkoştoşkoşların ömrü kelebeğin ömründen kısa sürüyor
![]()
Oyyyy canisi balliskoSeverim kuzum kiraz çiçeğim baş böceğim gönül sağım aşk çiçeğimçalışmalara bayram tatili var mı yoksa tam gaz devam mı
![]()
Döndüm kuzuşkooo ama buraya ilgilenmeye vakit olmadı çoh yorgunum şimdi nışann yaptık elticime iş yeri işlerim var yetişecek ama bir lak lak zamanın da gelicim
Ayy senin elticin mi olduuDöndüm kuzuşkooo ama buraya ilgilenmeye vakit olmadı çoh yorgunum şimdi nışann yaptık elticime iş yeri işlerim var yetişecek ama bir lak lak zamanın da gelicim![]()
Oo süper rahat rahat takılırsınEsim yarın sabah gidiyor eveoohh ohh sefam olsun
![]()
Hahah bu defakiler bizim topiğe uğramadı aşk olsunAaaa ciddi misin bakmadım.bir daha aaa onlar iyi alıştılar çift çift üyelik almaya![]()
![]()
![]()
![]()
İyi olur balım hem kafan dağılır senindeOyyyy canisi balliskoara girdi mecburen kuzum
yine devam edicez
sen napan tatlış
![]()
He yaaaaAyy senin elticin mi olduugazan mübarek olsun gardaş
şaka şaka. İnşallah gönlüne göre bir elti olsun
![]()
Hahaha varmı lengünaydınnnnn ballışkolar
Jou
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
MssPARE
Madammor
karamel Latte
Fatmazell
Noisy Girl
Tiniminimavihanim
Lna16
@my_moonlight
M Mavi Menekse
Ballikabak
bayram arkası gebe kalan var mı len![]()
Günaydın balliimmgünaydınnnnn ballışkolar
Jou
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
MssPARE
Madammor
karamel Latte
Fatmazell
Noisy Girl
Tiniminimavihanim
Lna16
@my_moonlight
M Mavi Menekse
Ballikabak
bayram arkası gebe kalan var mı len![]()
günaysdın bitanem balımm nasılsınHahaha varmı len
Günaydın muciizzeemmmm![]()
lenn nere gönderdinnn buzluğa ataydın üç beş kubleGünaydın balliimmne hamileliği kız kocayı da sutladık gitti bir ay daha
![]()
Iyiyim kuzum evime kavuştumm gece 11 de uyumuşum bi güzelde uyudum yok böyle birşeyyygünaysdın bitanem balımm nasılsın
bilmiyom vardırı belki![]()
Rahme attık birşeyler ama yumurtlamaya var dahalenn nere gönderdinnn buzluğa ataydın üç beş kuble![]()
Vuuuu 1 ay anandamısın kızzGünaydın balliimmne hamileliği kız kocayı da sutladık gitti bir ay daha
![]()
Yok kız 2 hafta kalcam ben ama gittigimde adet olurumVuuuu 1 ay anandamısın kızz
ohhh missssIyiyim kuzum evime kavuştumm gece 11 de uyumuşum bi güzelde uyudum yok böyle birşeyyy
Sen nasılsın balımm![]()
ayyy hadi tutar inşaallahRahme attık birşeyler ama yumurtlamaya var daha![]()
Umut dünyası mucizeemohhh missss
insanın evi gibisi var mı tabi
iyiyim ben de kuzum şükür halimize
ayyy hadi tutar inşaallah![]()