ohhh missss
insanın evi gibisi var mı tabi :p
iyiyim ben de kuzum şükür halimize

ayyy hadi tutar inşaallah :KK70:
Yok vallahaaa herkesin yastığı bizim gibi bir değill vallaha kuzu bide tuvalete çıkma sorunum var hep benimm ona çok yoruldum heryerde evimde 2 dk yerimde wc odada

Umut dünyası mucizeem 🤣🤣🤣
Sen naptın 🥳🥳
tabi kuzum Rabbim ol desin yeter ki :)
ben de eltileniyom işte nasipse bi an önce evlendirip kurtulmak istiyorum kayınları :D
Yok vallahaaa herkesin yastığı bizim gibi bir değill vallaha kuzu bide tuvalete çıkma sorunum var hep benimm ona çok yoruldum heryerde evimde 2 dk yerimde wc odada
ayyy sorma kız ben de ramazanda hep öyleydi bayramda da sabaha kadar tuvalete gitmekten bitap düştüm :D

Heeee olsunn beeeaaaaaa tadını çıkkaarrrr 😀
Heeaa valaa öyle etcem keyfime bakıcam 😁😁😁
tabi kuzum Rabbim ol desin yeter ki :)
ben de eltileniyom işte nasipse bi an önce evlendirip kurtulmak istiyorum kayınları :KK70:

ayyy sorma kız ben de ramazanda hep öyleydi bayramda da sabaha kadar tuvalete gitmekten bitap düştüm :KK70:
Oohh ohh masallaahh inşallah hayırlı olurlar :KK70: :KK70:

Vallahaa kuzu bakk havalarda çok güzell😘
Ahahahahha anne evinde rahatca kpss calısırım diyen ben seri üzgün havalara 🤣🤣🤣🤣
Bende suan yanında olsaydım 1aylık görevden dönmesine 3gün kalmıs olcaktı ☹️ benimki de sürekli 1aylık görevlerde
Oyy kuzum Rabbim kavustursun senin esin özel kuvvet falan mı 😔
Bizim ki keyfi ayrılık ben biraz kafa dinlicem belki iyi olur döndüğümde hersey 😌

• Komik
Reactions: Jou
Ahahahahha anne evinde rahatca kpss calısırım diyen ben seri üzgün havalara 🤣🤣🤣🤣

Bizim ki keyfi ayrılık ben biraz kafa dinlicem belki iyi olur döndüğümde hersey 😌
Abooo kpss yemi girdin sende hadi bakalımm temmuza az kaldı😀

Rabbimm kolaylığını versin balimm🤲
Amiiiin joumm 1ay sonra görmeye de razıyım bi kavuşak aynı çatıda 😍

Amiin kuzum yok aynı uzman batıda asayiş orda komando olarak geçiyo. Ay keyfi miydi ozaman çok güzel 🤣🤣
Neyi kuzu benimki 8haftalık daha 🫣

Back
X