Hahah ikimizi tatile götürsünler. Ortaya kesin şu manzara çıkar
Ahahahaha aynenn n
Evet kuzum sen yine de Bi araştır

Bak benim şöyle oldu ben olduğum ilçeden dahiliyeden randevu aldım gittim hematoloji ye randevu istediğimi söyledim sonra devlet te hematoloji ye gittim dedi ki Dr bu testleri biz yapamıyoruz üni hastanesine gideceksin
Bi kağıt yazdı yönlendirme gibi ben de gittim üni hematoloji de kan verdim öyle yaptılar

Anladım kuzum ben şimdi baktım namık kemal üni hast. Direk hematolojiye randevu alınabiliyor. Hatta denedim aldım randevuyu iptal ettim yine. Ben yine bir hastaneyi arıcam o şekilde sorunsuz işim hallolcaksa alıp randevuyu direk giderim ona hiç dahiliyeyle uğraşmadan

Amin kuzum sen napıyorsun bakalım
İyiyim kurabiyem yeni gelin geldi buraya da evler yakın 10 DKK yürüyerek bugün çağırdım kahve içmeye tatlı yemeğe onunlaydim onun dışında bugün temizlik yaptım ne varsa
1 fulll gezdim bayram haftası 4 gün
Dedim Selin hava güzel başka temizliğe
Amannnn montları da yıkayacaktım havalar bir yağmur bir güneş guvenemedim kurabiyem
Bir adam akıllı ısınmadı ki çamaşır kurusun kaldırayımmm
Bakalım 1 hafta daha gecsinde bakicam artık
Hiç bitmiyor ev işi hiç Allahım yarabbim yaaaa ufff

Ohh en iyisini yapmışsın canım çok iyi gelmiştir gezmek ay sorma kız ben artık havalar soğusa bile ne kadar soğuyacak ki dedim. Yorganları kaldırdım havalar bi soğudu kombiyi tekrar yakmak zorunda kaldık

Ohh en iyisini yapmışsın canım çok iyi gelmiştir gezmek ay sorma kız ben artık havalar soğusa bile ne kadar soğuyacak ki dedim. Yorganları kaldırdım havalar bi soğudu kombiyi tekrar yakmak zorunda kaldık
Valla bacaklarım ağrıdı kurabiyem iyi geldi de biz şeyini çıkarttık
Valla biz halen yakıyoruz kurabiyem buraları daha soğuk çünkü Türkiye'ye göre hamiş
Bugün çok güzeldi bahçede oturduk kızla nasıl sıcaktı ama belliydi yağmur geliyor yağmur sıcağı yapmış hava

Cemre uzaya falan düştü galiba bu sene resmen yaz geldi halen kış gibi

Çok teşekkür ederim şuanlık hiçbirşey yapmıyorum ben tedaviye başladığımda inşallah onun için birşey yapar doktorum eğer hala devam ediyorsa incelik
Insallah tedaviye basladiginizda o sorun hallolmus olur. Olmazsada ilac veriyo doktorlar cok cok kotu bir sey degil.

Dimeee Dimeee oraya gelirse ardından da buraya geliyor Türkiye sizin hava şartlarını kıskanıyor hemen bana da yapsın bana da essin gürlesin
Cemre uzaya falan düştü galiba bu sene resmen yaz geldi halen kış gibi
Hahah cemre bu sene öldü galiba

Oooo çok iyi o zaman
Bu testi tüpçü mü istedi sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…