- 18 Kasım 2020
- 20.740
- 49.887
- 548
Ayy kız bende öyleyim zombi gibiyim kahve içtim onu da bozmışlar sevmedim taıdnusanırım esnemekten ağzım yırtılacak nasılsın kuzum canım
Napan deli kızımBalımmm boncuğumm mm
Günaydın yaf bal böcüğüü yaf sabah neşesi
Ağlarsan daha da vururumIyi vurdun haa totomunebileyim kubişş
Yatakta yuvarlamaca senGünaydın tatlislar ne yapıyorsunuz nasilsiniz
BıraktımmAyy kız bende öyleyim zombi gibiyim kahve içtim onu da bozmışlar sevmedim taıdnu
Napan deli kızım
Doktora geldim günde bir öğün pare alcan diyorsabah aç karnına ısır yi yut bitir diyor
Ağlarsan daha da vururumbak bebe doğunca acısını çıkarır bunların. Gebelikte stresin çok zararı var netten bi bak sonra sende bırakcan ağlamayı
İnşallah kolayca geçer o günlerBıraktımmo ağlayınca bende ağlayacam lohusayı biran önce bitirmek istiyorumm
Ayy kız bende öyleyim zombi gibiyim kahve içtim onu da bozmışlar sevmedim taıdnu
Napan deli kızım
Doktora geldim günde bir öğün pare alcan diyorsabah aç karnına ısır yi yut bitir diyor
Ağlarsan daha da vururumbak bebe doğunca acısını çıkarır bunların. Gebelikte stresin çok zararı var netten bi bak sonra sende bırakcan ağlamayı
Yeni adım nasılllll
Laaa paniksu neduuuuuuuuuuİnşallah kolayca geçer o günler
Hahaha nasıl süppraayyzzz amaKız allah seni ne etmeye bune
Aşkoşkolar gibi
Hahaha paniksu diyo bide aklınıza gelecek bir şey değil diye hakkat senin nerden aklına geldi
Paniksu olsanda sen benim için kurbikim sinYeni adım nasılllll
Ulan seniiii
Günaydın parisim
İyi diri hanımcım sen napiyunmAyy kız bende öyleyim zombi gibiyim kahve içtim onu da bozmışlar sevmedim taıdnu
Napan deli kızım
Paniksuuu neeeeeYeni adım nasılllll
Ahahahhahah olmadı pelinsu yapUlan seniiii
Gidip de hella yapmadık püüüüü Tirbiyisizzz
Ahahahah elço benim de kalktı bakmaAyy allah cezanı melo midem kalktııı
Büyük bir sürpraaaaayyyyzzzzz olmuşPaniksu = Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?