- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.327
- 138
Oooo hoşgeldin beybisiiiiHeyyyyooooo gençlikkkk nabeeeerrrrr
Gece gece kopturam sizi
https://giphy.com/MVDPX3gaKFPuo
@tiniminihaniim
MssPARE
Jou
Catlak-kurabiye
@Lna16
Saliha40
@bir mucizee
Ballikabak
Fatmazell
Günaydıııın kuzummm
Oooo hayırlı olsunn yavrum yakışmışşşşş benceYeni adım nasılllll
Yok buara saldımm çıkasım yokk kahvaltımdı yemeksi ev toparlamaydi bilmem ne derken saat 4 oluyo eşim geliyorrr bakalımm suyuda iyiyse sonuna kadar gider doktor daha nst yede girmedim ondan sonra belli olur ara ara sancım var gibi dün bian bi girdi sancım aklımı aldıDaha vakit var canım son zamana kadar dönebilir. Yürüyüş yapıyor musun kendini yormadan yürüyüş yap bakalım
Sen çatlakAyy öhüm öhöm öhhüürümmm
Merhabaaaa gözel baağğyyannnlarrr
Benn paniksuu
@tiniminihaniimCookiie @Lna16 MssPARE @Minnosprenses @coconatt @bir mucizee Ballikabak Fatmazell @D u t @ASSOSyal @mavikelebek34 @BlueBerry4268 karamel Latte @My_Moonlight06 Jou @ozo1907 @Tweety Bird Saliha40 @Mabellee
Aynen kuzumm şartlandırmıyorum hiç nasıl hayırlısıysa öyle olsunnO kimmiş
Olsun kuzum sıkma canını sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil
Hahah tamam o iş sendeBuluruz
Dimi bence de yakıştı yaOooo hoşgeldin beybisiiii
Günaydıııın kuzummm
Oooo hayırlı olsunn yavrum yakışmışşşşş bence
Nstye alır bu haftalarda ben geçen girdim 32 de.Yok buara saldımm çıkasım yokk kahvaltımdı yemeksi ev toparlamaydi bilmem ne derken saat 4 oluyo eşim geliyorrr bakalımm suyuda iyiyse sonuna kadar gider doktor daha nst yede girmedim ondan sonra belli olur ara ara sancım var gibi dün bian bi girdi sancım aklımı aldı
Hahah gözel deell miiiSen çatlakBu nedu kızz
Yukarda prenin etikette gördüm bi baktım sen bi gülmek geldi ama değişik ve yaratıcı olmuş deli garıHahah tamam o iş sende
Dimi bence de yakıştı ya
Nstye alır bu haftalarda ben geçen girdim 32 de.
Hayırlısı sağlıklısı olsun da hiç takılma Bebişler nasıl gelmek istediğini kendi belirliyor
Hahah gözel deell miii
Aaaa seni erken almış kuzuu bazı doktorlar öyle ediyor demekkii beni illakii alırr 35+3 haftalık oluyorum gittiğimde eee öyle vallaha nasıl gelmek isterse gelsinHahah tamam o iş sende
Dimi bence de yakıştı ya
Nstye alır bu haftalarda ben geçen girdim 32 de.
Hayırlısı sağlıklısı olsun da hiç takılma Bebişler nasıl gelmek istediğini kendi belirliyor
Hahah gözel deell miii
Çatlak kurabiye sen misinAyy öhüm öhöm öhhüürümmm
Benn paniksuu
@tiniminihaniimCookiie @Lna16 MssPARE @Minnosprenses @coconatt @bir mucizee Ballikabak Fatmazell @D u t @ASSOSyal @mavikelebek34 @BlueBerry4268 karamel Latte @My_Moonlight06 Jou @ozo1907 @Tweety Bird Saliha40 @Mabellee
Hahah yess babyy işte o benimÇatlak kurabiye sen misinbu kim kııızz
He biraz da böyle panik panik dolanayım etraftaYukarda prenin etikette gördüm bi baktım sen bi gülmek geldi ama değişik ve yaratıcı olmuş deli garı
Aynen canım ama aldığı iyi oldu ya merak ediyordum bazen kasılmalar oluyor. Kesin alır seni de bu gidişteAaaa seni erken almış kuzuu bazı doktorlar öyle ediyor demekkii beni illakii alırr 35+3 haftalık oluyorum gittiğimde eee öyle vallaha nasıl gelmek isterse gelsin
Evettt benimde oluyo kasılma ama normalmiş böyle şeyler bi gelsin pazartesiAynen canım ama aldığı iyi oldu ya merak ediyordum bazen kasılmalar oluyor. Kesin alır seni de bu gidişte
Bu nick nerden aklına geldi Allah iyiliğini versinHahah yess babyy işte o benim
Kız sen kimsin dicektim kurbiş senmisin gııKesinlikle öyle kuzum maalesef yeri geliyor yaşayan da anlamıyor halimizi
Günaydın yavrimm yaf sen niye gidince gelmiyon
Günaydın paremmm
Seni bi yerden tanıyacak gibiyim profil yabancı gelmediHahaha süper cevap
Bööö
Allah seni napmaua bende diyorum kim bu bide bana kuzum demişAyy öhüm öhöm öhhüürümmm
Benn paniksuu
Benim hiç bir bilgim yok canım. Sen bebek istemiyormuydun onu kullanıyorsunKizlar yasmin kullanan var mı. Bunu kullanırken sogan kuru yapılabilir mi. Bu ilaci devlet karşılıyor mu. Bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?