Daha vakit var canım son zamana kadar dönebilir. Yürüyüş yapıyor musun kendini yormadan yürüyüş yap bakalım
Yok buara saldımm çıkasım yokk kahvaltımdı yemeksi ev toparlamaydi bilmem ne derken saat 4 oluyo eşim geliyorrr bakalımm suyuda iyiyse sonuna kadar gider doktor daha nst yede girmedim ondan sonra belli olur ara ara sancım var gibi dün bian bi girdi sancım aklımı aldı

Hahah tamam o iş sende
Oooo hoşgeldin beybisiiii

Günaydıııın kuzummm

Oooo hayırlı olsunn yavrum yakışmışşşşş bence
Dimi bence de yakıştı ya
Nstye alır bu haftalarda ben geçen girdim 32 de.
Hayırlısı sağlıklısı olsun da hiç takılma Bebişler nasıl gelmek istediğini kendi belirliyor
Sen çatlak Bu nedu kızz
Hahah gözel deell miii

Yukarda prenin etikette gördüm bi baktım sen bi gülmek geldi ama değişik ve yaratıcı olmuş deli garı

Aaaa seni erken almış kuzuu bazı doktorlar öyle ediyor demekkii beni illakii alırr 35+3 haftalık oluyorum gittiğimde eee öyle vallaha nasıl gelmek isterse gelsin

Aaaa seni erken almış kuzuu bazı doktorlar öyle ediyor demekkii beni illakii alırr 35+3 haftalık oluyorum gittiğimde eee öyle vallaha nasıl gelmek isterse gelsin
Aynen canım ama aldığı iyi oldu ya merak ediyordum bazen kasılmalar oluyor. Kesin alır seni de bu gidişte

Reactions: Jou
Kizlar yasmin kullanan var mı. Bunu kullanırken sogan kuru yapılabilir mi. Bu ilaci devlet karşılıyor mu. Bilginiz varmi
Benim hiç bir bilgim yok canım. Sen bebek istemiyormuydun onu kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…