- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hüsamettin mi yapsaydımAhahhaah insan bir haber eder dürter falan böyle de olmazki
Günaydın paremmmmmm
Sen beniimmm kurabiyemmmsinn amaaa o başka ama ben sevdim paniksuAyy öhüm öhöm öhhüürümmm
Merhabaaaa gözel baağğyyannnlarrr
Benn paniksuu
Tiniminimavihanim Cookiie @Lna16 MssPARE @Minnosprenses @coconatt @bir mucizee @Ballikabak @Fatmazell @D u t @ASSOSyal mavikelebek34 @BlueBerry4268 @karamel Latte @My_Moonlight06 Jou @ozo1907 @Tweety Bird @Saliha40 @Mabellee
NolduuuGünaydın paremmmmmm
Oyy sağol tinnoşum sevmediler beniSen beniimmm kurabiyemmmsinn amaaa o başka ama ben sevdim paniksu
Merhaba esmer kardeşMerhaba kizlar
Oyy sağol tinnoşum sevmediler beniüsdüler beni
Geldi miHalam geldi kurabiyemmm
Neden sevmedinizzz paniksu musarıldık geçtiii kurabiyemmm
paniksu mu oldun sen hayırlı olsun profil foto ve nick uyumu bu kadar olurAyy öhüm öhöm öhhüürümmm
Merhabaaaa gözel baağğyyannnlarrr
Benn paniksuu
Tiniminimavihanim Cookiie @Lna16 MssPARE @Minnosprenses @coconatt @bir mucizee @Ballikabak @Fatmazell @D u t @ASSOSyal mavikelebek34 @BlueBerry4268 @karamel Latte @My_Moonlight06 Jou @ozo1907 @Tweety Bird @Saliha40 @Mabellee
Geldi kurabiyem geldi hiç şaşırtmıyor beniiGeldi miah kuşum ya son gelişi olsun 9 ay gelmesin inşallah bir daha o günler de gelecek tinnoşum bak bugün ortalığı toplarken tüp bebek belgelerini buldum. O kadar duygulandım ki o süreç o koşturmacalar. Ama çok şükür hepsi geride kaldı. İnşallah sende mucizene kavuşacaksın. Rabbim sağlıkla nasip etsin
Yeter yarın çokta göz korkutmayalımYarısını kestirdik
Mavişiimmmmmmoo kimler burdaymışJou
Hahah aramızda irkek varYeter yarın çokta göz korkutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?