- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
canımmmmmmmmmmMavişiimmmmmm
Ahh tam da yeni profil fotosu eklemiştimpaniksu mu oldun sen hayırlı olsun profil foto ve nick uyumu bu kadar olur
Amin bitanem. Evet psikolojik olarak zor süreç balım ama kim demiş sen güçlü değilsin diye. Sen çok güçlüsün bunu sakın unutma ben anlattım sana detayları yaşadıklarımı. Ben yaptıysam herkes yapar o panik hallerimle geçtiğim sokakta hastanenin önünden geçip göremeyen insanjm ben.Geldi kurabiyem geldi hiç şaşırtmıyor beniiBen artık o sürece kadar kendime sabır ve güç istiyorum duygusal yapım var güçlü bir karakter değilim bu konuda kurabiyemmm ya kimbilir sende beler yaşadınn o süreçte Bak minnoşunu kucağına alacaksın Allahın izniyle amin güzel kalplim
değişmeden gördüm en azındanAhh tam da yeni profil fotosu eklemiştim
Napiyonnn güzell kuzuummmmmcanımmmmmmmmmm
Bu uymuş mudeğişmeden gördüm en azından
Nasilsinnnnn tini mini kizMerhaba esmer kardeş
Gercekmi kızzHahah aramızda irkek var
parçalara bölünmüş haldeyim ona rağmen işler bitmiyor yetişmiyorNapiyonnn güzell kuzuummmmm
evet evet buda olmuşBu uymuş mu
Canımmmsınn kurabiyemmm sağolasın bir enerji geldiii şimdiiiiAhh tam da yeni profil fotosu eklemiştim
Amin bitanem. Evet psikolojik olarak zor süreç balım ama kim demiş sen güçlü değilsin diye. Sen çok güçlüsün bunu sakın unutma ben anlattım sana detayları yaşadıklarımı. Ben yaptıysam herkes yapar o panik hallerimle geçtiğim sokakta hastanenin önünden geçip göremeyen insanjm ben.
Sen çok daha güçlüsün bitanem evet dygusalız ama dünyanın en güçlü kadınlarıyız
Bitmez vallahaaa bilmezmiyim o arşiviiparçalara bölünmüş haldeyim ona rağmen işler bitmiyor yetişmiyor
sen napıyosun kuzum
Ayni bn
Böylee efendim
Biraz böyle kalsın bakalımevet evet buda olmuş
Niye kız adımı görünce bi panik mi geliyor hahahahCatlak gurabiye iyiydi.
İşte benim tinnoşumCanımmmsınn kurabiyemmm sağolasın bir enerji geldiii şimdiiiievet bizler güçlüyüz çook
Nerelerdeydin sen gıııCatlak gurabiye iyiydi.
Tamam kurabiyemmm panik suyum anlaştık inşAllahBiraz böyle kalsın bakalım
Niye kız adımı görünce bi panik mi geliyor hahahah
İşte benim tinnoşumağzını yüzünü yerim ısırırım senin bir daha duymayacağım öyle şiiler
Çeninde boynun bükük salişimAyni bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?