Hangi parmak olacak ittirecegimiz
Konumu vardı nerden çıktı bu kızlarA bak onu bilemedim keşke sorsaydık. Denemediğimiz kalmadı 10unuda deneriz napalım
He parem biri mast yaparken parmağını tükürüklemiş. Tükürüğümdem hamile kalırmıyım diye soruyorduKonumu vardı nerden çıktı bu kızlar
Yanı jiz3 de uğra aradaAyyyyy paremmmmm bayram beri fulummmm
Valla bende özledim paremmmmm
Valla kızmakta haklısın pariş
Anam kaçırdım nerde hanı hanı neredeymiş yetişebilir miyim acabaHe parem biri mast yaparken parmağını tükürüklemiş. Tükürüğümdem hamile kalırmıyım diye soruyordu
Yok yok uçtuAnam kaçırdım nerde hanı hanı neredeymiş yetişebilir miyim acaba
Nasil kacirabildin 3aylar cikti serbestsin artikAnam kaçırdım nerde hanı hanı neredeymiş yetişebilir miyim acaba
Yanı jiz3 de uğra arada
Hay aklınaHe parem biri mast yaparken parmağını tükürüklemiş. Tükürüğümdem hamile kalırmıyım diye soruyordu
Sıvı olan herşeyden kalabilirizHay aklınakona
İçeri sallama çay gönderSıvı olan herşeyden kalabilirizvacenelerinizi sıvılardan koruyun
Biz bebek isteyenlerde sıvı bulduğumuza daldırcaz artık
eneeee ben de kaçırdım vah vaahhHe parem biri mast yaparken parmağını tükürüklemiş. Tükürüğümdem hamile kalırmıyım diye soruyordu
Hahah ama niden beni beğenmiyorsunuz nidennnn nidennnnŞimdi gördümCatlak-kurabiye çatlak kurabiyeymiş
Ben şok
Kız neden öyle ettin nedennn
E biz mutluydukkkk kurabiye ileeeeeeee yaaaaaaaa geboş
Birde öhommm öhommm demiş
NeeeeeeeeHe parem biri mast yaparken parmağını tükürüklemiş. Tükürüğümdem hamile kalırmıyım diye soruyordu
Hahaha süper olur profile de bunu koy
dün Kelime Oyunu diye bi yarışma var ya orda kızın adı ülgensu mu neydi. aklıma sen geldinHahah ama niden beni beğenmiyorsunuz nidennnn nidennnn
Neeeeeeee
Hahaha süper olur profile de bunu koy
Hahah izlemedim dünkü bölümüdün Kelime Oyunu diye bi yarışma var ya orda kızın adı ülgensu mu neydi. aklıma sen geldin
ahahahah sana öyle alışmıştık o yüzdenHahah izlemedim dünkü bölümüadımı bi ben sevdim herhalde ya dünden beri gelen giden dövdü yerle bir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?