- 25 Ağustos 2019
- 62.150
- 118.920
- 698
- 31
Streste değildim de bu son aylarr a gelince yamuldukkBenimde düşük çıkıyor bu aralar galiba stres falan etkiliyor dikkat etJou dinlen bolca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Streste değildim de bu son aylarr a gelince yamuldukkBenimde düşük çıkıyor bu aralar galiba stres falan etkiliyor dikkat etJou dinlen bolca
İyi geceler![]()
Sizleri bir yoklayım dedim çiçekler
![]()
![]()
![]()
![]()
MssPARE
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
bir mucizee
@Fatmazell
@D u t
Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@Tweety Bird
My_Moonlight06
@Ballikabak
@madammor
karamel Latte
Evet canım![]()
Kuzu yurtdisindasin diye biliyorum ondan ihtimal vermedimhiç demiyorsunnn Yaaa aynı memleketliyizzzzz kirazımmm
Ne taraflardasınnn![]()
Evet kuzu yurtdışı ama aslen Bursalıyım bendeKuzu yurtdisindasin diye biliyorum ondan ihtimal vermedimmerkezdeyim
![]()
Pikolata çikolata geldii aklımaaa hoşgeldnizTıktık tık
Hoşbuldum tinimini hanım tin tin tin mini mini hanımmPikolata çikolata geldii aklımaaa hoşgeldniz![]()
Sende yazarken istemsizce o şarkıyı söyledin değil mi pikiletacımHoşbuldum tinimini hanım tin tin tin mini mini hanımm![]()
Seni seviyor canımmmmSende yazarken istemsizce o şarkıyı söyledin değil mi pikiletacım![]()
Hahhhaah kızzzz catlakkk sen misinKesinlikle öyle kuzum maalesef yeri geliyor yaşayan da anlamıyor halimizi
Günaydın yavrimm yaf sen niye gidince gelmiyon
Kız hiç sorma onu bende bilmiyorum hep uzun oluyor... paremm polemik yüzünden sanırım kötü söz zaten söylemem Kimseyi aşşağılamamGunaydin❤⚘
Senin ban süren niye bu kadar uzun Askosko ya diyoruz mune kesin muhabbet verdi![]()
Sağolasın fatmammmHahahaha faslım gelmişsin gözün aydıngünaydın bu arada
![]()
Tavşanımmmm yok valla biz değiliz diye biliyorumCatlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Kizlaaar geçenlerde mahkum dizisini izleyip burda bı yerde birbirinize yorum yapan siz ikiniz miydiniz? Hatta minnoş prenses de sormuş du hangi dizi diye ..
Yaaaaa ben düştummmmm o diziye yhaaaaa![]()
Sırılsıklam lovelansın
Sağol balımYaa sende dikkat et kuzum sen de iyi ol![]()
Var kuzum yavaş yavaş yapıyoruz bakalımOy kolay gelsin çiçeğim annenler falan yakında değil mi yardımcı olacak birisi yok mu hamile iken zor kuzum ya
İnşallah alışıcam beybisi![]()
Doktorunu bilgilendir istersen canım o kadar etkiliyorsa. Bende sadece değer düşük çıkıyor oda stres yorgunluk falan etkiliyordurStreste değildim de bu son aylarr a gelince yamuldukk![]()
Yok kuşum ya mahkumu muckiom izliyordu galibaCatlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Kizlaaar geçenlerde mahkum dizisini izleyip burda bı yerde birbirinize yorum yapan siz ikiniz miydiniz? Hatta minnoş prenses de sormuş du hangi dizi diye ..
Yaaaaa ben düştummmmm o diziye yhaaaaa![]()
Hahah evet kuşum ya uykum gelmedi bi bakınıp çıkayım dedim
Hahah evet kuşum ya uykum gelmedi bi bakınıp çıkayım dedim![]()