tenor.gif

Uykusunu arayan bir kurbik çizeyim şuraya 😅😅

Sağol balım 🥰 🥰

Var kuzum yavaş yavaş yapıyoruz bakalım 🥰

Doktorunu bilgilendir istersen canım o kadar etkiliyorsa. Bende sadece değer düşük çıkıyor oda stres yorgunluk falan etkiliyordur

Yok kuşum ya mahkumu muckiom izliyordu galiba 😅😅 bir mucizee bir mucizee
Bilgilendirsemde pazartesi anca görüşürüz 😂
Ama bugün şuan iyiyim biraz😍

Son düzenleme:
Pek sayılmaz kuzumm viraz iyiydim 2 saat önce gene bi düşüyo bi çıkıyo sürekli uyudum gündüz ama gene aynı durumdayımm okadar tuzlu ayran içtim tuzlu tuzlu şeyler yedim baya ama hiç halim yok ölü gibiyim
M Mavi Menekse yorumumu görmemişsin beybii 🤭
Dedim cvp sız bıraktığımı düşünmesin diye diyeyim dedim😍

Pek sayılmaz kuzumm viraz iyiydim 2 saat önce gene bi düşüyo bi çıkıyo sürekli uyudum gündüz ama gene aynı durumdayımm okadar tuzlu ayran içtim tuzlu tuzlu şeyler yedim baya ama hiç halim yok ölü gibiyim
Kuzum benim noldu ki öyle acaba mutlaka doktoruna git görün 💛 su falan iciyor musun havalar cok sıcak aman dikkat et 💕💕
M Mavi Menekse yorumumu görmemişsin beybii 🤭
Dedim cvp sız bıraktığımı düşünmesin diye diyeyim dedim😍
Yok kuzum ancak girdim simdi gördüm 🥱🥱

• Komik
Reactions: Jou
Kuzum benim noldu ki öyle acaba mutlaka doktoruna git görün 💛 su falan iciyor musun havalar cok sıcak aman dikkat et 💕💕

Yok kuzum ancak girdim simdi gördüm 🥱🥱
Içiyorum canımda sıcaktanda olabilir dün çok sıcaktı ventilatörüde açmak aklıma gelmedi eşim dedi aç bugünde öyle daralırsan diye pazartesi görünecem 🥰

Içiyorum canımda sıcaktanda olabilir dün çok sıcaktı ventilatörüde açmak aklıma gelmedi eşim dedi aç bugünde öyle daralırsan diye pazartesi görünecem 🥰
Bi anda ısındı hava dün inanılmaz sıcaktı 🥵 görün tabi inşallah hersey yolundadır sıcaklardandır 💕 cok birşeycigin de kalmamıs Rabbim hayırlı vakitte tamamlatsın 🤲🏻

• Muhteşem
Bi anda ısındı hava dün inanılmaz sıcaktı 🥵 görün tabi inşallah hersey yolundadır sıcaklardandır 💕 cok birşeycigin de kalmamıs Rabbim hayırlı vakitte tamamlatsın 🤲🏻
Son aylara girincee nurcumm yamulduk artık vücudumuz şaştı😄😄😄 bugece iki bacağım birden ağrıdı hep nasıl uyuyacağımı şaşırdımmm sırt ustü yatsam olmuyo :D

Son aylara girincee nurcumm yamulduk artık vücudumuz şaştı😄😄😄 bugece iki bacağım birden ağrıdı hep nasıl uyuyacağımı şaşırdımmm sırt ustü yatsam olmuyo :KK70:
Ay kıyamam kuzum bu agrılar icin birşey yapmıyolar mı kız 🤣🤣🤣 ha gayret kız daha da uykusuz olacagın günlere az kaldı simdi tadını cıkar 😅😅

• Komik
Sağol balım 🥰 🥰

Var kuzum yavaş yavaş yapıyoruz bakalım 🥰

Doktorunu bilgilendir istersen canım o kadar etkiliyorsa. Bende sadece değer düşük çıkıyor oda stres yorgunluk falan etkiliyordur

Yok kuşum ya mahkumu muckiom izliyordu galiba 😅😅 bir mucizee bir mucizee
Heee ben izliyordum geç kalmışsın hacıı izlemek için 🤣

Back
X