- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Kız baktım banlanacak gibi dur yapma gitme bırakma bizi dedimAhhh paremmm sizz gitmeyiinnnn bir yeree twetyiimm neden korkuttun parişii
Yav paremmmmmmmKız baktım banlanacak gibi dur yapma gitme bırakma bizi dedimmesajı mune den zannedip korkmuss
Hahah tabi ya zamanında okumadım başka işlerim vardıay koptum nee sen çeviriden mi bakıyorsun
Ne işlerin vardıHahah tabi ya zamanında okumadım başka işlerim vardışimdi de Google amcaya zahmet oluyor işte geliyor çeviriyor falan
Kusmak mıGördümmmm minişimmmmm
Ama istediğim başka şeyler de vardı onlarda gelir mii acaba
Aman tam banlar.oluyor eyvah dedim özele.mesaj geldi bizim bu sarı civ civYav paremmmmmmm
Bize Hahah cahilliğimizeKime bu tas
Kime bu tas
Çatır çatır sevişemiyoz onaBize Hahah cahilliğimize
Sperm olmadan hamile kalmıştım onunla uğraşıyordumNe işlerin vardı
Hahah bak sende harfleri yiyon sende bizdensinÇatır çatır sevişemiyoz ona
Çok cahiliz be tinnoşum ya bu cahillik ile kk da kalmaya utandıkNereyeeee gidiyonuzzzzz sizz
Bize Hahah cahilliğimize
Pööff olmamısız biz geri sey edelimÇatır çatır sevişemiyoz ona
Sorma bilememişiz keske sürtünseydim belki simdiye hamile kalırdımSperm olmadan hamile kalmıştım onunla uğraşıyordumçağın buluşuydu çok heyecanlıydı dünyada bir ilk
Tabi canım her türlü cahilim benHahah bak sende harfleri yiyon sende bizdensinzamanında okumayıp başka işlerle uğraştık dimi hahaha
Evet Bugün ufkumu genişlettim neler öğrendim bugün neler dut anladın senÇatır çatır sevişemiyoz ona
Bende çok şey öğrendim . Hatta üyenin biri (forumda çok gezenlerden) örf adet ne demek bana öğretti eksik olasıcaEvet Bugün ufkumu genişlettim neler öğrendim bugün neler dut anladın sen
Ne olucak zihniyetinizi acın vizyonunuz gelişsin kızım alla allaTabi canım her türlü cahilim benörf adet ne demek onu bile bilmiyom
Amaaağn de sini sevdiğimin paresiNe olucak zihniyetinizi acın vizyonunuz gelişsin kızım alla alla
Bide de harfini ayrı yazın coğğ möhümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?