- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Evet delirtiyorlarBizde kurbikle deli oluyoruz
Hemen gel yarın gene gidiyorumBayılırımmmmmmmmmm
Fesatlik etmeye gerek yok.Evet delirtiyorlarkarnımız ağrıyor
Evet
Vayy zalimler
Fesatlık mı Hahah kıskançlık diyelimFesatlik etmeye gerek yok.
Fesatlık masum kalır saliş neler neler yapıyoruzFesatlik etmeye gerek yok.
Masum şiiyler yapıyoruz parişim ya dimi HahahFesatlık masum kalır saliş neler neler yapıyoruz
Bi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee
Hahah bizde full dövüyoruz ama yine buluşuyorlarBi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyeeMinnosprenses coconatt
Uzaktan olmuyo o dövmeleerrrr çatlağuuummmmHahah bizde full dövüyoruz ama yine buluşuyorlar
Nasıl gelemmmm Fas nere Romanya nireeee... Ama belki o can attığın Fas taini çıkarsa sen gelirsin kimbilirHemen gel yarın gene gidiyorum
Misafirim vardı bugün keşke gelseydinaz çayları dökerdin ya
İyi ki uzaktasınız öldürürdünüz galibaMasum şiiyler yapıyoruz parişim ya dimi Hahah
Bide minnoş ile cocoya sormak lazımMinnosprenses coconatt
HahahhaahahBi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyeeMinnosprenses coconatt
Sizden korkulur breBi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyeeMinnosprenses coconatt
Kar yagicak don olucak yağmur fırtına çıkıcak kalın evde diyorsun bi ara illaki bir şey çıkıyorduSizden korkulur bre
Amin aminn tinnoşum balım hepimizin gönlünden geçeni Rabbim kolayca nasip etsin hayırlı şekilde
Ulusa şöyle bir seslenişti benimkisiHepinizi tek tek sevgiyle kucaklayıp sarmaladım.Gönlünüzden geçen her neyse Rabbim nasip etsiinn
Sizleri seviyorum
Amimnnn bitanemmmAmin aminn tinnoşum balım hepimizin gönlünden geçeni Rabbim kolayca nasip etsin hayırlı şekilde
Kız bu kedi beni ısıracak gibi
HahahahahajaNasıl gelemmmm Fas nere Romanya nireeee... Ama belki o can attığın Fas taini çıkarsa sen gelirsin kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?