- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
İnşallaah kuzum sağlıkla kavuşur beraber sağlıkla büyürüzAmann dediğin gibi en iyisi bizim buralar her şehrimizin ayrı bir lezzet dünyası var
Yolunuz açık olsun canım benimmucizenle birlikte dönün sahi ne zaman döneceksin hemen mi
Off parişim ya sanırım artık baharlar olmayacak6 ay kış 6 ay yaz olacak gibi
İnşallah canım benimİnşallaah kuzum sağlıkla kavuşur beraber sağlıkla büyürüzevet alıp dönecem inşallah işimiz bitince yola çıkarız geri
Haa yok kuzum mecbur çıkarızİnşallah canım benim
Bence ilk gün çıkma kuzum 24 saat hatta imkanıb varsa 48 saat orada kal
Ya bizim Dr da öyle demişti sıkıntı olmaz diye nette de öyle diyor ama biz evham yapıyorzHaa yok kuzum mecbur çıkarız
Ama hoca derseki bu gece kalın çıkmayın yola falan otel de kalırız Bi gece
Ama sanmam bişey olmaz
Uçakla bile gidip dönmüştü Bi arkadaş riski olsa söylerler
Yassıı tatlı yumoşşşş demiii kurabiyeemmm@tiniminihaniim tinnoşum sen kedi annesi mi oldunnnya bugün yoğunum tam bakamadım o kedi gerçek mi şimdi
Yaa çok tatlış tam ısırmalık mıncırmalıkYassıı tatlı yumoşşşş demiii kurabiyeemmmTürkiye de şuan gidince alıcaz bir süredir bekliyoduk telefonda nasıl seviyorum gör
Kuzummmm paremmmmmmm sana yazdiydim ama görmedin herhal...Çok soğuk kızlar buralar yükseklere kar yağmış
Donuyoruz kombiyi yaktık bahçede fideler üşüyecek kış mevsimi resmen
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminiMavihaniim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
Canım kalp doktoru bir şey yok dedi ama anksiyeti nöbeti atağı olabilir dedi psiykiattiye git dedi bugün daha iyiyim yordu beni baya şükür iyiyimKuzummmm paremmmmmmm sana yazdiydim ama görmedin herhal...
Nasılsın nasıl oldun rahatsziligini bilmiyordum da geçen birşeyim yok dneissin onu görünce yazmsitim bende
Teşekkür ederim çiçeğiim nasılsınSize gelsinnnn
Tiniminimavihanim Lna16 Jou MssPARE Minnosprenses C Catlak -kurabiye bir mucizee M Mavi Menekse Saliha40 Fatmazell D u t Ballikabak ASSOSyal Bal0ncuk coconatt Cookiie
Taşınıyoz mu bağyan hanfendi
İyim canımm çok şükür sen nasılsınTeşekkür ederim çiçeğiim nasılsın
Çok şükür kuzucumİyim canımm çok şükür sen nasılsın
Ben taniyemmm seni kahveci gurubundan da taniyemmmTaşınıyoz mu bağyan hanfendi
Kuzumm benim çok şükür iyi olduğuna Sevindim banzdn olur öyle ya artık ankisiyete olmaayn yok bende öyle bir dönem geçirdim çok şükür geçtiCanım kalp doktoru bir şey yok dedi ama anksiyeti nöbeti atağı olabilir dedi psiykiattiye git dedi bugün daha iyiyim yordu beni baya şükür iyiyim
Gördüklerime beğendim tek tek alıntı yapmayın diye herkesi etiket yaptım durumumu yazdım bitanem
Inan hiç iyi değildim sordugun için tekrar teşekkür ederim hepiniz cansiniz❤
Hele de hangi dilbersin senBen taniyemmm seni kahveci gurubundan da taniyemmm
Ballımmm senin şarkılarına kuybann helee napıyorsun kuzum benimm
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?