- 25 Ağustos 2019
- 62.215
- 119.164
- 698
- 31
Hadii yaa ben bulundu sandım sen oyle deyinceBant hiç Bi yerde yok kuzum bulsak sorun olmicak da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadii yaa ben bulundu sandım sen oyle deyinceBant hiç Bi yerde yok kuzum bulsak sorun olmicak da![]()
Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun isini kolaylastirsin evladina kavustursun bu sever hayirla seni aminKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
Madammor
Fatmazell
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
D u t
Lna16
coconatt
karamel Latte
![]()
Allah razı olsun kuzum inşallah Rabbim kolaylaştırsın artıkCanim Rabbim yar ve yardimcin olsun isini kolaylastirsin evladina kavustursun bu sever hayirla seni amin![]()
Aklinizi başınıza alın oynatmayın oynayinOynatmaya az kaldı doktorum nerde paremmm![]()
Sanada hayırlı cumalar madamcim❤Günaydin Selinimmm
HAYIRLI NURLU BEREKETLİ CUMALAR HERKESE![]()
Hatırlatıyorum ne oluyor anlat hadiHarbiden oynaticam ben ama
Yarın anlatıyım hatırlatın![]()
Perim nasılsın kuzum ama o oynatacak benim dut değil kiAmaann dutum boşver salla gittsin dertleri![]()
Meral sende gelsene buraya kafan dağılır biraz eğlence gülmece dert dinlemece kızlarla muhabbet gel etiket yapalım katıl aramıza canım ❤@Lna16 cnm
Eki Görüntüle 3069307
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Günaydın minnoslarin en tatlisiJou
karamel Latte
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
mavikelebek34
Efenin_Annesi
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Simurgp
ASSOSyal
Cookiie
bir mucizee
@tiniminimavilihanim
D u t
Günaydın ballarım![]()
Amin inşEki Görüntüle 3069307
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Gunaydin ballarim kaymaklarimJou
karamel Latte
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
mavikelebek34
Efenin_Annesi
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Simurgp
ASSOSyal
Cookiie
bir mucizee
@tiniminimavilihanim
D u t
Günaydın ballarım![]()
Amin mabemmm amin bitanem ⚘Hayirli cumalariz olsun kuzular Rabbim dualarimizi kabul etsin olmasini istedigimiz her dilegimizi hayirlisiyla oldursun dua edelim insaAllah![]()
Canımmm hayırlı olsun inşallahKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
Madammor
Fatmazell
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
D u t
Lna16
coconatt
karamel Latte
![]()
Heh sağolHatırlatıyorum ne oluyor anlat hadi
Perim nasılsın kuzum ama o oynatacak benim dut değil ki![]()
Bizimki yaninda promosyonla cat kapi gelir. Seninki haber vermişHeh sağol
Ya iki haftadır kaynanam bende kalıyo t Taşınma durumları vs oldu sadece o var eşi taşındıkları şehirde. hanımefendi resmen keyfine kalıyor istediği gibi geziyor tozuyo resmen buraya gezmeye gelmiş güya amacı eşya almak
Neyse dün benim abim eşi annem falan geleceklerdi sabah kahvaltıdan Akşam yemeğine kadar ben deler bu şekilde anlaştık.
Kaynanamda biyere Kahvaltıya gitti kardeşler toplanmışlar falan neyse bu geldi saat 3 gibi tabi biz oturuyoruz yengemle. Oturduk oturduk abiminde İşi varmış gece birde gittiler evi görmeniz lazım üç tane çocuk batırdılar her yeri mutfak boydan boya bulaşık gecenin biri olmuş neyse ben tam mutfağa bulaşık toplamaya gidiyordum kv aaa ……. Bana mesaj atmış Yarın sana gelmek istiyor muş dedi yeğeni oluyor bu.
Gecenin 1 inde misafirim gitmiş kendide gördü evin halini bana bunu söylüyo gelsin mi dicektim olmaz dedm şimdi gittiler gördün dedim suratını asar gibi oldu tamam dedi ama umursamadım .
Kesn o attırdı mesajı beraberlerdi sen yaz dedi bende sinirlendim gece gece![]()
Katıldım kuzumMeral sende gelsene buraya kafan dağılır biraz eğlence gülmece dert dinlemece kızlarla muhabbet gel etiket yapalım katıl aramıza canım ❤![]()
Bu şarkıyıASSOSyal ve kendime yollarken
Catlak-kurabiye paniğe de gelsin oda bizim.izimizd3n geliyor gibi aman ha ve sizlere gelsin canlarım sakin olun üzülmeyin eğlenin gitsin aman beee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminiMavihaniim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Hayırlı cumalar lenosEki Görüntüle 3069307
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Gelemez benimki biliyo huyumu ne tepki verecegimi rencide olurBizimki yaninda promosyonla cat kapi gelir. Seninki haber vermiş