Bitanemmmmm çekerim mutlaka çok sağol kuzum benimmm dua et nolur 😍

Eeee geldim ben beni götürmicen mi🤪

Bitanemmmm geldim benn 😍😍

Günaydın minnoş🥰
Kıızz ben sana haber et gel dedim yaa 😍😍
Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim 😍🥰🤗😍🥰🥰😍😍😍
Jou Jou
@Tiniminimavihanim
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Minnosprenses Minnosprenses
@Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
@Lna16
@coconatt
karamel Latte karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Mucizem adın gibi mucizen sana sımsıkı tutunsun inşaAllah 🤲🏻🥰

Heh sağol😂
Ya iki haftadır kaynanam bende kalıyo t Taşınma durumları vs oldu sadece o var eşi taşındıkları şehirde. hanımefendi resmen keyfine kalıyor istediği gibi geziyor tozuyo resmen buraya gezmeye gelmiş güya amacı eşya almak🤦🏼‍♀️
Neyse dün benim abim eşi annem falan geleceklerdi sabah kahvaltıdan Akşam yemeğine kadar ben deler bu şekilde anlaştık.
Kaynanamda biyere Kahvaltıya gitti kardeşler toplanmışlar falan neyse bu geldi saat 3 gibi tabi biz oturuyoruz yengemle. Oturduk oturduk abiminde İşi varmış gece birde gittiler evi görmeniz lazım üç tane çocuk batırdılar her yeri mutfak boydan boya bulaşık gecenin biri olmuş neyse ben tam mutfağa bulaşık toplamaya gidiyordum kv aaa ……. Bana mesaj atmış Yarın sana gelmek istiyor muş dedi yeğeni oluyor bu.
Gecenin 1 inde misafirim gitmiş kendide gördü evin halini bana bunu söylüyo gelsin mi dicektim olmaz dedm şimdi gittiler gördün dedim suratını asar gibi oldu tamam dedi ama umursamadım .
Kesn o attırdı mesajı beraberlerdi sen yaz dedi bende sinirlendim gece gece 🤦🏼‍♀️
Bana da öyle geldi kaynanan demiştir sen at diye o dengesiz derdine neymiş o saatte mesaj atıyorsa
Ee sen kabul ettin mi bari etme dinlen hafta içine al bari 😡😡

Bana da öyle geldi kaynanan demiştir sen at diye o dengesiz derdine neymiş o saatte mesaj atıyorsa
Ee sen kabul ettin mi bari etme dinlen hafta içine al bari 😡😡
Etmedim canım ben o numaraları yermiyim.
Zaten edemezdimki dedim anne ben ne ara uyanıp temizlik yapıp hazırlık yapıcam markete gdiicem ilk kez geliyo evime bide doğru dedi yalandan söyle baska zaman ayarlasın dedim öyle dedi oda işi varmiş baska zaman gel dedi

18 haziranaydı paremm gün alındı 3 haziran a benim kız yaramaz çıktı döneceği yok :KK70:
Aman gelsin sağlıkla saçaklı :KK70: :KK70: :KK70:
Zaten edemezdimki dedim anne ben ne ara uyanıp temizlik yapıp hazırlık yapıcam markete gdiicem ilk kez geliyo evime bide doğru dedi yalandan söyle baska zaman ayarlasın dedim öyle dedi oda işi varmiş baska zaman gel dedi
Iyi demişin yani akıl var.mantik var sende dinlen bugün boşver 🥰😇😊

Ben anne diyemiyorum kv teyze diyesim amca diyesim geliyor. 3 yıl oldu hala da dilim varmıyor.

Back
X