- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hee iyi bakalım kuzumAhh kalbimmmm yiriimm seniiiannesi makyöz bebeğiimm müşterileri oluyor arada böyle bende bakıyorum
Kurabiyemmm doğursun alışsın sakinsu olacakk paremmmHahhaha çok uzun bide mavi eklendi ah ah panik ve sen hadi senin ki eskisi ama panik tam dayaklik
Bir ejderha yada aslan yelellei var suratı kırmızı bir aslan şeytan ejdarha karışımı bir şey gördüm meğer taç takmış bir kızmışNe gördün kız sen
Bundan pek emin değilimKurabiyemmm doğursun alışsın sakinsu olacakk paremmm
2 yaşında erkek çocuğu kurabiyemmm çok akıllı sakin arada geliyor sarılıyor gidiyor salak salak sırtarıyorumHee iyi bakalım kuzumkaç yaşında üzüyor mu seni
Oh ohh az kaldı çok şükür , darısı Allah'ın izni ileKuzummmm sezaryen olacağı için kesinleştiii oyüzden tarihi değiştim zaten 1hafta önde gidiyormuşuzzvallaha az kaldı banada heyecan arttıı
Bide benim aklıma giriyor neymiş 112acil yap nikini diyorKurabiyemmm doğursun alışsın sakinsu olacakk paremmm
Doğru mu söylüyorsunBir ejderha yada aslan yelellei var suratı kırmızı bir aslan şeytan ejdarha karışımı bir şey gördüm meğer taç takmış bir kızmış
112 acil mii yav kurabiyemmmBide benim aklıma giriyor neymiş 112acil yap nikini diyor
Amiinnn inşaallahhh baharımmmOh ohh az kaldı çok şükür , darısı Allah'ın izni ileTiniminimavihanim ve inşallah önce hayırlı bir insan MssPARE Fatmazell hep duamdasiniz
Darısı başına bacım az kaldı sana daHoş geldin balımmmkız hele senin kaplanın ağzındaki fare olarak gördüm şuan haha yarısı içeride kuyruğu dışarıda bizim pare ile kafalar güzel galiba MssPARE
Oyyy canım BaharımmmOh ohh az kaldı çok şükür , darısı Allah'ın izni ileTiniminimavihanim ve inşallah önce hayırlı bir insan MssPARE Fatmazell hep duamdasiniz
Maşallah bı beni görmemişsinBir ejderha yada aslan yelellei var suratı kırmızı bir aslan şeytan ejdarha karışımı bir şey gördüm meğer taç takmış bir kızmış
Valla bilmem ama.kesinlikle taç takmış bir kız gibi durmuyorHoş geldin balımmmkız hele senin kaplanın ağzındaki fare olarak gördüm şuan haha yarısı içeride kuyruğu dışarıda bizim pare ile kafalar güzel galiba MssPARE
İnanıyorum bak bende çok zorlandım ama hiç ummadığım anda nasip oldu darisi başınıza inşallah can kardeşlerimOyyy canım BaharımmmAllah razı olsunnn. Bir gün olcakk Allahın izniyle
Yaa maşallah yerim onu2 yaşında erkek çocuğu kurabiyemmm çok akıllı sakin arada geliyor sarılıyor gidiyor salak salak sırtarıyorum
Olur mu kuşum sen her zaman gelDarısı başına bacım az kaldı sana daben böyle anlık konulara girdim yablis anlamayın zamanım şuan yok yazacam bundan sonra müsait oldukça hep
İnanıyorum bak bende çok zorlandım ama hiç ummadığım anda nasip oldu darisi başınıza inşallah can kardeşlerim
Çocuktan sonra görürüm siziOlur mu kuşum sen her zaman gelgüzel kalplim benim Öpüyom ikinizi de mıncır cimcimeyi
Pare en son ne içtik hadi itiraf edelimValla bilmem ama.kesinlikle taç takmış bir kız gibi durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?