- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Parişim o altta çıkan tam doğru olmuyor misal bakıp çıktı ya konuya. Hala bakıyor gibi gösteriyor site@Tenyearslatermavi tam yarim saati geçkin ordasın gelsene kimsin kimlerdensin katıl bize hele gel kiz
Kız elço girerse rüyama çok döverim seni bil haHahahahahah girerse değiştiricemmm
AhhahahahaahhahaHahasen lütfen değiştirme minnoş kal böyle
Saka ediyorumm kuzu tabii yapmam amaa senin elinde olan birşey değilkii üzülmee senÖyle bisey yapma sakın meme reddine yol aciyo ,ben gerçi yapmadım ama tutmadı biliyosunhalen sütüm var halen deniyorum ama tükenecek
Olsun ben gördüm yakaladım gelsin tinos tanıyormuş bakParişim o altta çıkan tam doğru olmuyor misal bakıp çıktı ya konuya. Hala bakıyor gibi gösteriyor site
Vuuuuuu hamilee garuyaaaaaa dövülürrmü cıkkk cıkkk cıkkkkkssss hiç yakıştıramadım sana parecimmmKız elço girerse rüyama çok döverim seni bil ha
Gelsin sen sesinse tamamdır kuzu
Değiştir bari kız,Vuuuuuu hamilee garuyaaaaaa dövülürrmü cıkkk cıkkk cıkkkkkssss hiç yakıştıramadım sana parecimmm
Oda anni olma yolunda paremmnGelsin sen sesinse tamamdır kuzu
Varya sen şu hamilleik boyunca hamile kadın dedin durdun biticek elco biticek bekle senVuuuuuu hamilee garuyaaaaaa dövülürrmü cıkkk cıkkk cıkkkkkssss hiç yakıştıramadım sana parecimmm
Değiştir bari kız,
Varya sen şu hamilleik boyunca hamile kadın dedin durdun biticek elco biticek bekle sen
Yaaa çiçeğiiim Allah razı olsun inşallah tüm isteyenlerle birlikte hepimize nasip olsunOh ohh az kaldı çok şükür , darısı Allah'ın izni ileTiniminimavihanim ve inşallah önce hayırlı bir insan MssPARE Fatmazell hep duamdasiniz
Rabbim yüzünü güldürsün anne oksun uğur getirsin inşallah burasıOda anni olma yolunda paremmn
Baskı böyle bir şey iste panikkkkÖfffff tamamm yav degiştiriyorummmm
Öfffff tamamm yav degiştiriyorummmm
Elçoyduuuu nasıl diyorsanızzz öylee deyiiinnnnElo mu nerden çıktıla Elo demiyor muyduk sana elço mu diyorduk
HahahBaskı böyle bir şey iste panikkkk
Baskı böyle bir şey iste panikkkk
Ahaha şimdi işe gidicekmisin canım dinlen falan dedimiEvet kuzum yarım saatten biraz fazla yatırdılar sonra da kalk üstünü giyin çıkabilirsiniz dedileriçimden dedim ha bırakın da iki saat yatayım yol yorgunuyum zaten
Aynı şey aklıma geldi kuzucum acaba şuan napıyo dur bölünüyor mu tuttu mu sevdi mi yerini acaba yoksa sevmedi mi çok acayip duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?