- 27 Mart 2019
- 30.472
- 112.794
- 598
Hahhahah aynı anda yazdıkMssPARE dua grubuna beni de alır mısın
yani etiket yapar mısın müsait olursam bende katılmak isterim kuzum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahah aynı anda yazdıkMssPARE dua grubuna beni de alır mısın
![]()
mucize çookk uzaklarda sanırım ben belki öbür dünyada kavuşucamAh kıyamam sana fatmam üzülme ismin gibi birgün mucizeler bizi bulacakkk inanıyorummmm![]()
anaaa sen yokmusun ordaaa ben var sanıyodumMssPARE dua grubuna beni de alır mısın
![]()
Kalp kalbe karşıymış çokkkkk teşekkür ederim canımHahhahah aynı anda yazdık![]()
Deme öyle kuzum demeee mucizelere bu yıl kavuscaz inşallahmucize çookk uzaklarda sanırım ben belki öbür dünyada kavuşucam
anaaa sen yokmusun ordaaa ben var sanıyodum
Canım birde konuşanın ağzını kapat tepkini göster valla bende yapamıyorum bunu. O an kalakalıyorum aklıma birşey gelmiyor ama geçen eşimde bana dedi bundan sonrasında annem dahi olsun bu konuda sana bişey dicek gözün kimseyi görmesin herkesin ağzını kapatıcaksın konuş dedi. Bende güc aldım şimdi ondan birdaha biriey diyen olsa valla yapıştırcam lafıah lenoşum kalbimiz tuz buz oldu kim sarar Rabbimden başka
aminnn canm benim amin![]()
Çok AminnnnnnnnnBu isteğini o kadar iyi anlıyorumki. Rabbim bizi kurtarsın artık bu sınavdan çıkalım hayırlısıyla inşallah![]()
Çok zor süreçler Rabbim selamete çıkartsın hepimiziCanım birde konuşanın ağzını kapat tepkini göster valla bende yapamıyorum bunu. O an kalakalıyorum aklıma birşey gelmiyor ama geçen eşimde bana dedi bundan sonrasında annem dahi olsun bu konuda sana bişey dicek gözün kimseyi görmesin herkesin ağzını kapatıcaksın konuş dedi. Bende güc aldım şimdi ondan birdaha biriey diyen olsa valla yapıştırcam lafı
Amin canım inşallahÇok zor süreçler Rabbim selamete çıkartsın hepimizi![]()
Bir şey olmuyor değil canım benim olacak zamanını bekliyor. Rabbim neler kadir hele öyle bir devirdeyiz ki oğlum, kızım var demeye gelmez. Evladını öldüren anne babalar. Ailesini katleden evlatlar neler neler kuzum. O yüzden duamızda biz her zaman hayırlısını istiyoruz. Rabbimin yolunda yetiştirebileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Hayırlı nesiller olsunlar canını yediğimneye üzülüyorum biliyo musun
böyle insanların Allah nasip etti oldu değilde ben yaptım oldu demelerine
içim dolup dolup taşıyor biliyoreum Rabbim de görüyor
ancak çok ağır geliyor
böylesinlere bişey olmuyoki kuzum herşeylerin yolunda her işleri rayında
ağzına pohlar dola bunların
gökkuşağı gibi galbini yiyere mmmm ama![]()
Vayy süper deidm dimi olacak bu defa hissediyorum diye
Hahhahahahh gelin gibi kına gecesiOrtaki pare. Digeri bizler
Hoş geldin canım![]()
Heyyooo ben de geldiiim
Aynen kurcalayınca buldum canımCanım opera yazan yere uzun tıkla ekranda uygun yere yerlestir.
1-2 kez kk burdan gir hemen karşına cikiyor zaten girmesi diğer tarayıcılarda aynı![]()
Aynen aynen canım oBu mu kızlar reklam önleyici![]()
Bende cagirdim sohbete gelmiyor hayalet üye
Y. UNUNYAPANA KADAR YAPMAM DAHA İTİ NE BE BUEki Görüntüle 3004285 Eki Görüntüle 3004287 Eki Görüntüle 3004288 Eki Görüntüle 3004290 Eki Görüntüle 3004291 Eki Görüntüle 3004292
Cookiie al kuzummm
@Fatmazell benimde iphone bu şekılde oluyor tarayıcı opera olsunn
bende safariden yapıyordum ama bugun olmadı
TamamKuzuum![]()
Hoşbuldum canım![]()