ah lenoşum kalbimiz tuz buz oldu kim sarar Rabbimden başka :cry:

aminnn canm benim amin:cry:
Canım birde konuşanın ağzını kapat tepkini göster valla bende yapamıyorum bunu. O an kalakalıyorum aklıma birşey gelmiyor ama geçen eşimde bana dedi bundan sonrasında annem dahi olsun bu konuda sana bişey dicek gözün kimseyi görmesin herkesin ağzını kapatıcaksın konuş dedi. Bende güc aldım şimdi ondan birdaha biriey diyen olsa valla yapıştırcam lafı

Canım birde konuşanın ağzını kapat tepkini göster valla bende yapamıyorum bunu. O an kalakalıyorum aklıma birşey gelmiyor ama geçen eşimde bana dedi bundan sonrasında annem dahi olsun bu konuda sana bişey dicek gözün kimseyi görmesin herkesin ağzını kapatıcaksın konuş dedi. Bende güc aldım şimdi ondan birdaha biriey diyen olsa valla yapıştırcam lafı
Çok zor süreçler Rabbim selamete çıkartsın hepimizi 🤲🏻🌷🌺

Bu mu kızlar reklam önleyici 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-10-17-17-24-70_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.webp
    Screenshot_2022-02-10-17-17-24-70_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 32
neye üzülüyorum biliyo musun
böyle insanların Allah nasip etti oldu değilde ben yaptım oldu demelerine

içim dolup dolup taşıyor biliyoreum Rabbim de görüyor
ancak çok ağır geliyor
böylesinlere bişey olmuyoki kuzum herşeylerin yolunda her işleri rayında

ağzına pohlar dola bunların:kızgın:

gökkuşağı gibi galbini yiyere mmmm ama :KK70:
Bir şey olmuyor değil canım benim olacak zamanını bekliyor. Rabbim neler kadir hele öyle bir devirdeyiz ki oğlum, kızım var demeye gelmez. Evladını öldüren anne babalar. Ailesini katleden evlatlar neler neler kuzum. O yüzden duamızda biz her zaman hayırlısını istiyoruz. Rabbimin yolunda yetiştirebileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Hayırlı nesiller olsunlar canını yediğim 🤗🤗🤲🤲

Canım opera yazan yere uzun tıkla ekranda uygun yere yerlestir.
1-2 kez kk burdan gir hemen karşına cikiyor zaten girmesi diğer tarayıcılarda aynı 😁
Aynen kurcalayınca buldum canım 🥰
Ama ben yine alışkanlıktan kurtulamıyorum uygulamadan giriyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Bu mu kızlar reklam önleyici 🤣🤣🤣🤣
Aynen aynen canım o 🥰

Back
X