- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.962
- 498
Păreee hep aynı anda yapıyoruz herşeyi yine denk gelmişiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Păreee hep aynı anda yapıyoruz herşeyi yine denk gelmişiz
Günaydın güzellik![]()
Günaydın kizlar nasılsınızGünaydın canım hayırlı cumalar
günaydınlar canlarrr![]()
Günaydınlar
Dutumm linammm ozommmPăreee hep aynı anda yapıyoruz herşeyi yine denk gelmişizgünaydın kuzunmm
Yarım saattir yataktan çıkmaya çalışıyomDutumm linammm ozommm
Günaydın beybiler nasılsınız
Linacimm aynen yine aynısı oldu![]()
Günaydın parecimmm iyilik güzelim sen nasılsınDutumm linammm ozommm
Yarım saattir yataktan çıkmaya çalışıyom
At beni çek beni yala beni şap beni şup beni![]()
Günaydın canımGünaydınlar
canım kuzum iyiyiz sen nasılsınDutumm linammm ozommm
deme bari ayıp ayıp biz çalışıyoruz burdaYarım saattir yataktan çıkmaya çalışıyom
Kolay gelsinnn canımdeme bari ayıp ayıp biz çalışıyoruz burda![]()
ne güzel ya. Allah kabul etsin şimdidenGünaydın parecimmm iyilik güzelim sen nasılsınbugün cuma Rabbim gönlünüze düşeni nasip etsin inşallah
kuran okumaya gidicem bugün kızlara misafirliğe öğlende şimdi evi toparlıcam şekerim sen nasılsınnnn asillllll
![]()
çook teşekkür ederim. Allahtan bugün cuma son çalışma günüKolay gelsinnn canım![]()
Amin inşallah kuzimm Allah razı olsun cümlemizinki inşallah hepimize dua ediyorum inşallah kabul olurne güzel ya. Allah kabul etsin şimdiden![]()
Küçük minnak bir şehir diyelimsen nerdeydin canım
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar kızlarım herkeze günaydın![]()
Yaa Parişim bunlar çok şeker yirim seni ha böyle sev beni mıncır beni ısır beni![]()
![]()
Oy benim çatlağım oy benim fıstığım oy benim pekmezli kurabiyem oy benim aşkomm![]()
Biz daha konuştuk
Sen minnosla kokoya kız onlar hep buluşuyor
Ben seni yirim da
Sanada geliriz kuziiii üzme kendini gel gel hele
Ohh keyifler miss bugün. Akşama yemekte hazırmış rahat rahat oturursunuzGünaydın canlarım hayırlı cumalar
2 haftanın sonunda anama gidicem mutluyum![]()
Dutum bende yataktayım sabah sabah istediğim tek şey bir bardak çayYarım saattir yataktan çıkmaya çalışıyom
Iyiyim kuzum yatakta yuvarlamiyorum kalksam iş çokGünaydın parecimmm iyilik güzelim sen nasılsınbugün cuma Rabbim gönlünüze düşeni nasip etsin inşallah
kuran okumaya gidicem bugün kızlara misafirliğe öğlende şimdi evi toparlıcam şekerim sen nasılsınnnn asillllll
![]()
Sonra gelsinnnn tatill, gelsin uykular, gezmelerçook teşekkür ederim. Allahtan bugün cuma son çalışma günü![]()
ohhh ne güzel. analar candırGünaydın canlarım hayırlı cumalar
2 haftanın sonunda anama gidicem mutluyum![]()
ahhh keşke öyle olsaydıSonra gelsinnnn tatill, gelsin uykular, gezmeler![]()