- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.654
- 598
Doğruymuş haberlerde cıkmıştıevet ben onu şaka falan sanmıştım. doğru muymuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğruymuş haberlerde cıkmıştıevet ben onu şaka falan sanmıştım. doğru muymuş![]()
kışın kimse bi yere gitmesin o zaman yazın zaten gerek kalmazDoğruymuş haberlerde cıkmıştı![]()
Evett valla ben yazında kafeye gitmek yerine böyle termosa çayımı kahvemi koyup yeşilliğe gitmeyi daha çok seviyorumkışın kimse bi yere gitmesin o zaman yazın zaten gerek kalmazelektriğe zam geldi tabii birde bu ufolar çok elektrik yakıyo ondandır
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Günaydın canlarım hayırlı cumalar
2 haftanın sonunda anama gidicem mutluyum![]()
Mwclis lokantasina gitmek lazımOteller restaurantlar uçtu artık cafede actırdığımız ısıtıcılara bile para ödicekmişiz![]()
Yazin tatil bize iptalHayaller ve hayatlar diyesim geldi ozommmkeşke gitsek gezsek oralari
Günaydın canımHayırlı cumalar hanımlat![]()
NedenYazin tatil bize iptal![]()
Nasılsın canım gel tanışalım ben melike 26 yaşındayım 4 aylık evliyim aslen antepliyim adana yaşıyorum senGünaydın canım![]()
İyiyim kuzum sennn nasılsın bende yarışmaya Romanya'dann katılıyorumNasılsın canım gel tanışalım ben melike 26 yaşındayım 4 aylık evliyim aslen antepliyim adana yaşıyorum sen![]()
Günaydın canım hayırlı cumalar olsunGünaydınlaaar biraz geç oldu amahayirli
Cumalar herkesee![]()
Olmuşmudur o kadarTahmin ediyom oteller 10 bin eder![]()
Hayırlı cumalar canımGünaydınlaaar biraz geç oldu amahayirli
Cumalar herkesee![]()
Ooo yabancı memlekettwsinİyiyim kuzum sennn nasılsın bende yarışmaya Romanya'dann katılıyorumyaşım 27 aslen Bursalıyım
14 aylık evliyim kuzunmm
![]()
SormaOlmuşmudur o kadar
Hayırlı cumalar canım
Ooo yabancı memlekettwsin![]()
Ah canım ismimi unutmuşum ismim Selin bu aradaNasılsın canım gel tanışalım ben melike 26 yaşındayım 4 aylık evliyim aslen antepliyim adana yaşıyorum sen![]()
Niye ne oldu hayirdirYazin tatil bize iptal![]()
Pare pahallandı herşeyiNiye ne oldu hayirdir