- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Esoş su an gezdigi icin ne yaotigini o da bilmiyoKız beni nereye götürdünalttaki alıntı mesajına bi tıkladım dua topiğine gitmişim. Allah Allah diyorum bu yazışmalar ne zaman oldu ben neden görmedim diye
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esoş su an gezdigi icin ne yaotigini o da bilmiyoKız beni nereye götürdünalttaki alıntı mesajına bi tıkladım dua topiğine gitmişim. Allah Allah diyorum bu yazışmalar ne zaman oldu ben neden görmedim diye
![]()
![]()
![]()
Hahahah kurbikimParem o nasıl bir geçiş![]()
Kız ne uykusu bu saatte diyecektim saat 10 olmuşUyuyyom ben Yatıyo ben
Soran olursa zönk diye gitti dersiniz
İyi mi geceler![]()
Ay sorma hemde en uçtan ucaİki uç dunya![]()
Hahaha bizimde kafaları şekerlediEsoş su an gezdigi icin ne yaotigini o da bilmiyo![]()
Hahhahah ben Cinsellikteyim ufkum gelişiyorHatlar karıştı kuzular dua topiği tık tık grubu![]()
Ay sorma hemde en uçtan uca
Hahaha bizimde kafaları şekerledi![]()
Biraz bakis açini degistirir misin parecimHahhahah ben Cinsellikteyim ufkum gelişiyor![]()
Ya kuzum mucizemmmmUyuyyom ben Yatıyo ben
Soran olursa zönk diye gitti dersiniz
İyi mi geceler![]()
Değişmiyor mabimmmBiraz bakis açini degistirir misin parecim![]()
HoşbuldummSende hoş geldin canım bu arada![]()
![]()
İlginc olan da şu ki herkese saygi duyuluyo ama sen dusunceni kaygini soyleyince sacma sapan bi sekilde elestiriliyosun. Bu kk da bazi kadinlari anlamam valla mümkün değilDeğişmiyor mabimmm
Orta cağda kaldım ben![]()
Kız beni nereye götürdünalttaki alıntı mesajına bi tıkladım dua topiğine gitmişim. Allah Allah diyorum bu yazışmalar ne zaman oldu ben neden görmedim diye
![]()
![]()
![]()
Gözümden yaş geldi kuzummEsoş su an gezdigi icin ne yaotigini o da bilmiyo![]()
İlginc olan da şu ki herkese saygi duyuluyo ama sen dusunceni kaygini soyleyince sacma sapan bi sekilde elestiriliyosun. Bu kk da bazi kadinlari anlamam valla mümkün değil![]()