- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.883
- 598
Burda denmezN3 okudun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda denmezN3 okudun
Paree aşığım sana evlen benleHahahaha ya ben biraz önce bir şey okudum aha böyle kaldim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim sevgilim var hemde bir bağyannn⚘⚘⚘Paree aşığım sana evlen benle
Tövbeler olsun ya Rabbi![]()
Aa canım tüp bebeğide çok uyguna olmuş ya burada bazı konularda görüyorum 15000 faaln yazıuoelar hep tüp bebek fiyatlarınıYani çok aşırı para vermeyi gerektirecek bir işlem değil. Yine sen ilaçları kullanıyorsun yumurta büyüyor Çatlatma iğnesi verip tam çatlama süresinde süzülüp işlemden geçen spermler enjekte ediliyor. Sperm de hareket, hız sorunu olanlar için daha çok öneriyorlar canım. Ama yine de deneyim diyorsan da dediğim gibi sakın pahalı bir yere yaptırma
Misal burada birinde görmüştüm 4 bin küsüre yaptırmış. Şok oldum ben tüp bebek yaptırdm 4700 e düşün yani ilaçlar hariç tabi bu ama aşılama kesinlikle o paraya değecek bir şey değil
Hem ben evlenmeyecem bekar hayatı sevgili hayatı daha guzel bakarsam çeker giderim beybiParee aşığım sana evlen benle
Tövbeler olsun ya Rabbi![]()
Annenin nesi var bilmiyorum geçmiş olsunKızlar size bir sorum var annem için 10 gün izin almıştım biliyorsunuz annemin raporu bnden iki gün sonra bitiyor ise başlayacak patoloji sonucu çıktıktan sonra doktorla görüsecek karar verecekler belki rapor geri devam eder bilemiyorum diyorum ki iki gün daha rapor alıp pazartesi mi annemle ise baslasam yoksa persembe mi daha fazla izin almak istemiyorum çünkü sonraya lazım olur diye düşünüyorum fikir verir misiniz kizlar
Rahim aldırdı iki gün rapor alıp pazartesi başlayalim beraber diyorum ise bilemedim kararsızımAnnenin nesi var bilmiyorum geçmiş olsun
Canım aynen belki lazım olur kalan iznini sonra kullanırsın
Pazartesi yarın dimi hasta ya mi sen bilirsin durumu nedir bilmiyorum canimRahim aldırdı iki gün rapor alıp pazartesi başlayalim beraber diyorum ise bilemedim kararsızım
Hayır önümüzdeki pazartesinden bahsediyorumPazartesi yarın dimi hasta ya mi sen bilirsin durumu nedir bilmiyorum canim
Düşün bir iki gün annenin durumuna göre karar verHayır önümüzdeki pazartesinden bahsediyorum
Aynen canım normalde pahalı benim rapor için şartlarım tutuyordu. Önce rapora uğraştım sonra ilaçlarda ve hastane ücretinde yarı yarıya indirim oldu baya uygun olduAa canım tüp bebeğide çok uyguna olmuş ya burada bazı konularda görüyorum 15000 faaln yazıuoelar hep tüp bebek fiyatlarını
Bugüün Sevgiii Günüüüü Hepiniziii Sevgiye Boğuyorummmm![]()
Herkese bendenn çiçeeek![]()
Ve tatlı günaydın![]()
![]()
Günaydınnnn sevgi pıtırcıklarımmmmyeni bir haftadan hepinize günaydın kızlar![]()
Hahah şimdi bişey derim de şeee olurHem ben evlenmeyecem bekar hayatı sevgili hayatı daha guzel bakarsam çeker giderim beybi
Azıcık modern ol çağdaş ol özgür dur insanlar![]()
oyy oyyy naber cınımmmGünaydınnnn sevgi pıtırcıklarımmmm
Ballarrr![]()
İyidir kuzum böönn sevcililer cünü müüoyy oyyy naber cınımmm![]()
Günaydın canımBugüün Sevgiii Günüüüü Hepiniziii Sevgiye Boğuyorummmm![]()
Herkese bendenn çiçeeek![]()
Ve tatlı günaydın![]()
![]()
Ama aşkım neden böyle yapıyorsunGünaydın canım
Sevgili kısmıyla ilgilenmiyorum![]()