Siz neler ediyorsunuz beybiler @bir mucizee MssPARE MssPARE @ozo1907 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Fatmazell Minnosprenses Minnosprenses daha yazamadığım arkadaşlar :halay::halay::halay:
Vay bee unut unut sen:lülülü::KK4:
Hahah yok kız bu benim ikinci adım önce masaldım ben 🤣🤣 bir İstanbul masalı🤪🤪 tabi öylr yazmıuordu
Öhöm öhöm işte bir gün isim değiştiresim geldi ne yapsam ne yapsam derken benim gibi çatlaktan olsa olsa çatlak kurabiye olur dedim🤣🤣🤣🤣🤣

Hahah menekşe nin başı bağlı🤣🤣
Morrmeneksee Morrmeneksee
Masalimsensin di Kurabiyemin ismi😍
Ben erken final yaparım o zaman söyleyim 🤣
Hayırrr çok erken bebeksumm daha bıçağın ucuyla elma uzatacaksın:KK8:
Ay çok yazışmışınızz fazlaa okuyamadım direk geldim:KK3:

Memnun oldum Ayşeciğimmmm:KK60: evliyim kuzim 14 aylık :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayy daha çiçeği burnunda evli sayılırsın nasıl gidiyor peki.. Nolur iyi birsey soyle bana 🤣
Hahah yok yok komedi filmi olur, romantik olur 😁 bazen aksiyon biraz korku&gerilim🤪
Hhıı bazen konuk oyuncılar vs gelır kv. Vs vs 🤣

Tinnosum cokkk özlendinnnnnn nasılsın biriciğim :KK68:

Ayy daha çiçeği burnunda evli sayılırsın nasıl gidiyor peki.. Nolur iyi birsey soyle bana 🤣

Canım Ayşeeeemm❤️❤️😻❤️😻❤️😻 iyim çok şükür aynı devamke kuzum daha bir kaç gün önce aklımdaydın:anne:

Canım Ayşeeeemm❤️❤️😻❤️😻❤️😻 iyim çok şükür aynı devamke kuzum daha bir kaç gün önce aklımdaydın:anne:
Ben de aynı mesaj atayım diyorum sureklı araya bırsey gıriyo siteye giremiyorum yoksa gercekten hep aklımdasın 😘 aklımdasınız çok özlüyorum

Ben de aynı mesaj atayım diyorum sureklı araya bırsey gıriyo siteye giremiyorum yoksa gercekten hep aklımdasın 😘 aklımdasınız çok özlüyorum
:KK60::KK60::KK19::KK19::KK19::KK36: Hemen hemen aynı şeyler çiçeğim arada buraya gel kavuşalım burada bende özlüyorumm dadlu kuzumuuu:KK6:

Ahhhhh tinnimmmm nasıl unuttum seni bebeğim ah aşkommmm hastalığıma ver birtanesi:hasta::KK1::KK1::KK1: seviyorum seniiiii tinnimmmmmm:KK60::p

Ah Ayşem süper kuzummm şiddetle tavsiye ederim çiçeğim eğer düşünürsen:KK68::KK60::KK22: bilmiyorum 3 5 seneye ne olur da artık daha da şu anlık süper:KK24::KK71::KK73:

Back
X