Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradayımmmmm bebeğimMinnosprenses minnoş bugün neredesin. Kediler yesin seni diye diye en sonunda kedilere mi yem oldun naptın
![]()
Vay bee unut unut senSiz neler ediyorsunuz beybiler @bir mucizeeMssPARE @ozo1907
Catlak-kurabiye @Fatmazell
Minnosprenses daha yazamadığım arkadaşlar
![]()
Masalimsensin di Kurabiyemin ismiHahah yok kız bu benim ikinci adım önce masaldım benbir İstanbul masalı
tabi öylr yazmıuordu
Öhöm öhöm işte bir gün isim değiştiresim geldi ne yapsam ne yapsam derken benim gibi çatlaktan olsa olsa çatlak kurabiye olur dedim
Hahah menekşe nin başı bağlı
Morrmeneksee
Hayırrr çok erken bebeksumm daha bıçağın ucuyla elma uzatacaksınBen erken final yaparım o zaman söyleyim![]()
Ayy daha çiçeği burnunda evli sayılırsın nasıl gidiyor peki.. Nolur iyi birsey soyle banaMemnun oldum Ayşeciğimmmmevliyim kuzim 14 aylık
![]()
Hhıı bazen konuk oyuncılar vs gelır kv. Vs vsHahah yok yok komedi filmi olur, romantik olurbazen aksiyon biraz korku&gerilim
![]()
Tinnosum cokkk özlendinnnnnn nasılsın biriciğimVay bee unut unut sen
Masalimsensin di Kurabiyemin ismi
Hayırrr çok erken bebeksumm daha bıçağın ucuyla elma uzatacaksın
Ay çok yazışmışınızz fazlaa okuyamadım direk geldim![]()
Canım AyşeeeemmAyy daha çiçeği burnunda evli sayılırsın nasıl gidiyor peki.. Nolur iyi birsey soyle bana
Hhıı bazen konuk oyuncılar vs gelır kv. Vs vs
Tinnosum cokkk özlendinnnnnn nasılsın biriciğim![]()
Ben de aynı mesaj atayım diyorum sureklı araya bırsey gıriyo siteye giremiyorum yoksa gercekten hep aklımdasınCanım Ayşeeeemmiyim çok şükür aynı devamke kuzum daha bir kaç gün önce aklımdaydın
![]()
Ben de aynı mesaj atayım diyorum sureklı araya bırsey gıriyo siteye giremiyorum yoksa gercekten hep aklımdasınaklımdasınız çok özlüyorum
Tamam canim fırsat buldukça insallah yazarımHemen hemen aynı şeyler çiçeğim arada buraya gel kavuşalım burada bende özlüyorumm dadlu kuzumuuu
![]()
Noldu çiçeğimmYoruldum yaaaaa![]()
Yeni listeyi ayarliyorum bir yandan komşu geldi kalkmak bilmezNoldu çiçeğimm![]()
Hoşgeldin menekşe nasılsınTamam canim fırsat buldukça insallah yazarım![]()
![]()
Lahana sardık göndereyim miYeni listeyi ayarliyorum bir yandan komşu geldi kalkmak bilmez
Yemek yok allahım allahım![]()
İyim çok şükür pare sen nasılsın canımHoşgeldin menekşe nasılsın![]()
Ahhhhh tinnimmmm nasıl unuttum seni bebeğim ah aşkommmm hastalığıma ver birtanesiVay bee unut unut sen
Masalimsensin di Kurabiyemin ismi
Hayırrr çok erken bebeksumm daha bıçağın ucuyla elma uzatacaksın
Ay çok yazışmışınızz fazlaa okuyamadım direk geldim![]()
Ayy daha çiçeği burnunda evli sayılırsın nasıl gidiyor peki.. Nolur iyi birsey soyle bana
Hhıı bazen konuk oyuncılar vs gelır kv. Vs vs
Tinnosum cokkk özlendinnnnnn nasılsın biriciğim![]()
Ah Ayşem süper kuzummm şiddetle tavsiye ederim çiçeğim eğer düşünürsenbilmiyorum 3 5 seneye ne olur da artık daha da şu anlık süper
![]()
Ahhhhh tinnimmmm nasıl unuttum seni bebeğim ah aşkommmm hastalığıma ver birtanesiseviyorum seniiiii tinnimmmmmm
![]()
Aman böylee olsunn Parişimmm başka sıkıntı olmasınYeni listeyi ayarliyorum bir yandan komşu geldi kalkmak bilmez
Yemek yok allahım allahım![]()
Tamam linoşummmm geçtii geçtii bendee seviyorummmmm hemencik iyileşş hemencik
![]()