- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.890
- 598
Dengesiz hadsiz mabem cemos ne dedi o ne anladı bide hayatı hem üzüldüm hem cok kizdim yaAy ne ayip ya o ne bicim kufretmis, sen canini sıkma canim ya kendi ayibi sen biaey dememissin kiz yazik be
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dengesiz hadsiz mabem cemos ne dedi o ne anladı bide hayatı hem üzüldüm hem cok kizdim yaAy ne ayip ya o ne bicim kufretmis, sen canini sıkma canim ya kendi ayibi sen biaey dememissin kiz yazik be
Aynen ya bende uzuldum neler var dunyadaDengesiz hadsiz mabem cemos ne dedi o ne anladı bide hayatı hem üzüldüm hem cok kizdim ya
Kendisi de konusu da uçtu ama inşallah fakedir parem böyle duyup,görünce çok etkileniyorum benKonu uçmuş neyse kiCemoos
Güüünaydııınn minnoşkom güzel bir gün olması dileğiyleeGünaydınnnnnnn hayırlı sabahlar![]()
Aminnnn kuzummmmGüüünaydııınn minnoşkom güzel bir gün olması dileğiylee![]()
Şimdii uyumaya gidiyorum minnoşşşşAminnnn kuzummmmnasılsın erkencisin
sağol bebekimmm kutlu mutlu olsunnn. hep aşk olsun sevgi olsun
evet tatlım 2 aydır düşünüyoruz hatta 3 olduamaaannn boşver abla
keyfimizi bozmayalım
sen bebik düşünüyon demi artık![]()
ayyyyy bekletMEden tez zamanda gelir inşallah ablacm :)evet tatlım 2 aydır düşünüyoruz hatta 3 olduhayırlı zamanda olsun inşallah du bakalım neler olcik
![]()
Yok bende ondan şüpheliydim ama yapmadı kokuKoku yapmıyor mu. Bn yapmistim koku oldu
amin inşallah canımmm hepimiz için gelsin yani hepimize gelsin inşallahayyyyy bekletMEden tez zamanda gelir inşallah ablacm :)
Bende kullanıcam nasip olursa iğneleri. İnşallah sağlıklıca olur canım. Bir git bence de takip yapılsın nasip olur Allahın izniyleYapıldı kuzum kan pıhtılaşma çıktı ilaç kullanıyorum hamile kalınca da iğne dedi aynen kuzum bende yumurtlama takibi olsun yumurta çatlıyor mu kuzum diye merak ediyorum belki çatlamıyor ondan olmuyordur hayırlısı olsun hepimiz için canım
Bana da 4 gün dedi valla 2 gün en fazla 3 gün başlarım uf puf yapmayaYaaa delüüüü
Korkma korkma hiç acımicak
Hogvart şırıngayla nasıl hamile kaldığını özetler bize artık
Yaa 3 gün arka arkaya şeyapın dedi
Ben ölüyordum uykudan 3.gün gözüm bile açılmadı o kadar umursamazdım yani çünkü hiç Bi şeylerden haberimiz de yoktu ki
Adlskfjföşsş
Huni varsa o da olur![]()
kaygısız oll taamm mıBana da 4 gün dedi valla 2 gün en fazla 3 gün başlarım uf puf yapmaya![]()
Bak hele beni de unutmazmış ağsını yirimm senin
Hahaha bak konuk oyuncuları unutmuştuk iyi hatırlattınsenin görümce var mıydı peki canım
Hee tamam o zaman engel yok
Hahah nasıl unutursun sen şırınga almayı![]()
![]()