cicek-smileyi-hareketli-resim-0140.gif

Çok yoğundum bugün koştur koştur yeni popomu şuraya bu koyayım dinleneyim sizi de izledim be taaa uzaktaki kızlar 💛🧡💛🌺🌹🥰😘😍😇🌸

Aramızdaki mesafelere gelsin kızlar

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt

D u t D u t
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
Feminas Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@sebo

Oyy pareemm yorgunlugunun tadını çıkar, işlerini bitirdin rahatladın🤩😍🤗🍒🍒 kurtulduk en azından 🤭😂

Hahahha burdayım bandan ucundan dönüyorum
Bugün yarışma için yemek yaptım bak bakalım begenicen mi
Pazara gittim markete gittim

Yoğundum bugün 😊😇😍😘🥰🌺🌹🌸
Oho arı gibi çalışmış parişkom 😍 hemen bakıyorum sen yaparsında güzel olmazmı 😋🤩

Olsun kuzum bu hafta yoğun senin için. Of adamlar da hasta usta olunca ayrı bir nazlı olur 😅 nasıl oldu peki ayağı daha iyi mi
Morluk geçti çoğunlukla ama basarken ağrıyormuş basamıyor canım. Sorma sorma ben bakmıyorken birşey yok azcık gözükeyim of çok ağrıyor çok sızlıyor diye kıvranıyor 😂🤣🤣 tam nazlı bebekler 🤣🤣

Verdik canım iki güne gelecekmiş
Ben diyorum atalım bunu kullanmam bir daha çok korktum kurbikim :KK17: :KK17: :KK17: :KK17: :KK57: :KK57: :KK57:
Geçmiş olsun kuzumm benimde birkere et haşlarken su fışkırttı çok fena ondan beridir korkuyorum bende kullanmıyorum çok çok acil birşey yapmadığım sürece 😟😟

Back
X