Aynen canım hasta olmadan bir gün önce dışarı çıkmıştım hava soğuktu ondan da olabilir.
Hadi onunla geçmiş olsun canım Rabbim esirgesin inşallah beterinden 🤲
İnşallah kurabiyem inşallah olabilir kuzum havalar sıkıntılı sen dikkat et kendine ince giyinme 😍😍🥰🥰 çok sevindim umarım çabucak atlatırsın bebeğim Allah beterinden korusun canım aynen 🤲🏻🌷

Mucizim ağzını yerim senin 😍😍
Bakma sen onlara görmek istedikleri gibi görüyorlar asla kötü bir niyetle yazmadım. Bunu da bir tek Rabbim bilsin yeter
ah kuzum insanlar görmek istediğini görüyor istiyor ki haram da desteklensin ona hak verilsin
bak ben de çok zor zamanlaardayım tüp dr bi kere daha deneyelim olmazsa donasyon önercem dedi 2020 de
ben üstüne iki kere daha gebelik geçirdim
donasyon daa neydi ki? başımdan kaynar sular dökülmüştü
halbuki dr ne kadar kolay söyleyiverdi ağzından
yok yok sırf benim nefsimi tatmin etmek için bu günaha giremem ki Allah korusun
Rabbim bu bencillikten korusun hepimizi
benim de yüreğim kor gibi yanıyor hala elbet

şöyle bi haber görmüştüm
iki erkek bir ellili yaşlarda kadın ve bir de bebek
ve altındaki yazı diyordu ki ne kadar mutlu bir aile tablosu gibi görünüyor değil mi?
ve devam ediyordu..
iki erkek birbiriyle evli yanındaki kadın da birinin annesi(veya annenanne hatırlayamadm)
zamanla iki erkek bebekleri olsun istemiş
fakat bu mümkün mü tabiki değil
ve X erkeğin kız kardeşinden yumurta alıp Y erkeğin spermiyle birleştirip Y erkeğin annesine koymuşlar ve bebek doğmuş kucaklarında

yazının devamını okuyunca tüylerim ürperdi
insanoğlu bu kadar mı arsızlaşabilirdi en başından iğrenç ve yazık o bebeğe sorsalar bu şekilde dünyaya gelmek ister miydi
Rabbim her bir gösterdiği bir ibret

ah kuzum insanlar görmek istediğini görüyor istiyor ki haram da desteklensin ona hak verilsin
bak ben de çok zor zamanlaardayım tüp dr bi kere daha deneyelim olmazsa donasyon önercem dedi 2020 de
ben üstüne iki kere daha gebelik geçirdim
donasyon daa neydi ki? başımdan kaynar sular dökülmüştü
halbuki dr ne kadar kolay söyleyiverdi ağzından
yok yok sırf benim nefsimi tatmin etmek için bu günaha giremem ki Allah korusun
Rabbim bu bencillikten korusun hepimizi
benim de yüreğim kor gibi yanıyor hala elbet

şöyle bi haber görmüştüm
iki erkek bir ellili yaşlarda kadın ve bir de bebek
ve altındaki yazı diyordu ki ne kadar mutlu bir aile tablosu gibi görünüyor değil mi?
ve devam ediyordu..
iki erkek birbiriyle evli yanındaki kadın da birinin annesi(veya annenanne hatırlayamadm)
zamanla iki erkek bebekleri olsun istemiş
fakat bu mümkün mü tabiki değil
ve X erkeğin kız kardeşinden yumurta alıp Y erkeğin spermiyle birleştirip Y erkeğin annesine koymuşlar ve bebek doğmuş kucaklarında

yazının devamını okuyunca tüylerim ürperdi
insanoğlu bu kadar mı arsızlaşabilirdi en başından iğrenç ve yazık o bebeğe sorsalar bu şekilde dünyaya gelmek ister miydi
Rabbim her bir gösterdiği bir ibret
Yaa neler neler oluyor kuzum. Rabbim esirgesin Rabbim haram yolda çare aramaktan ve gözü kulağı kapatıp bile bile harama bulaşmaktan esirgesin.
Ne kadar iğrenç şeyler oluyor bunları normalleştiriyorlar. Diyorum ya bir sürü bir birini tanımayan kardeş olacak. Hiç mi yolları kesismeyecek bunların. Allah korusun ya.
Bizde zamanında eşimle konuştuk dedik ya hiç olmazsa ne yaparız diye ama aklımızdan hiç bu şekilde bir şey geçmedi. Rabbim de düşündürtmesin.
Ben hep dua ederken Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin derdim
Demek ki artık helal yoldan hayırlı sağlıklı evlatlar demek gerekiyormuş

Aynen canım az miktarda serbest ama cesaret edemiyorum günlük içmeye iki gün önce içmiştim bugün tekrardan yaparım
Yap kuzum ben sıcak suya yarım limon sıktım bir kaşık bal biraz zencefil içniltim çok iyi gelmişti

Yaa neler neler oluyor kuzum. Rabbim esirgesin Rabbim haram yolda çare aramaktan ve gözü kulağı kapatıp bile bile harama bulaşmaktan esirgesin.
Ne kadar iğrenç şeyler oluyor bunları normalleştiriyorlar. Diyorum ya bir sürü bir birini tanımayan kardeş olacak. Hiç mi yolları kesismeyecek bunların. Allah korusun ya.
Bizde zamanında eşimle konuştuk dedik ya hiç olmazsa ne yaparız diye ama aklımızdan hiç bu şekilde bir şey geçmedi. Rabbim de düşündürtmesin.
Ben hep dua ederken Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin derdim
Demek ki artık helal yoldan hayırlı sağlıklı evlatlar demek gerekiyormuş
o kadar haklısın ki kuzum
duamızı da güzel etmek gerek
Rabbim korusun hepimizi dünya fitnelerinden

Koci beysi evde olunca daha çabuk batıyor dimi ortalık 🤣 kaç gün kaldı raporun bitmesine
Hemde valla nasıl batmak birde süpürgeyi temizledim geçenlerde filtre daha kurumamış. Evi yakında birşeyler götürcek beZle silip duruyorum açık yerleri 😂😂
Pazartesi başlıcak nasipse canım bende bunaldım evde işe başlasında hemen dışarı atcam kendimi😂😂

Back
X