godfather-marlon-brando.gif

Saliha40 Saliha40 tamam sen para işini hallet bende kara parayı :cool::cool::cool:

Ya ben çok seviyorum ama sadece balkonum var orada çiçek böcekle ugrasabiliyorum sadece :) toprakla uğraşmayı çok seviyorum.
Benim bahçe çok büyük her türlü meyve ağacı var bahçeye herşeyi ekeriz asmalar üzümler güller çiçekler herşey muhteşem doğal herşey ama çok yorucu canım ya sabahın 5 de.kalkarım hadi bahceye😊🤣🥰

Çiçeklerimmm merhaba şu sıralar azcık yokum ama geri geleceemm izin aldık bozulan psikolojimi tamir ediyoruzzzz:anne::KK71::KK60::KK60:
Rabbim hepimize ferahlık versin canım benim. Toparlan gel özletme kendini
Benim psikolojim de yerlerde inşallah bu günleri geçmiş gitmiş etsin Rabbim. Yüreğimize inşirah ferahlığı versin :KK60::KK60:

Gidiyon yani tamam canım dinlen tazelen 💕💕💕💕❣❣❣🌸🌺💓💘🍀🧡💛💛
Yıllık izin aldık 2hafta Paremm buraları gezelim kafa dağıtalım dedik inşAllah şifa olur son zamanlar çok kasmışım kendimi ara ara girer öper giderim siziiii:anne::KK74:

Rabbim hepimize ferahlık versin canım benim. Toparlan gel özletme kendini
Benim psikolojim de yerlerde inşallah bu günleri geçmiş gitmiş etsin Rabbim. Yüreğimize inşirah ferahlığı versin :KK60::KK60:
Oyyy beniim kurabiyeme ve minnoşunaa sağlık versiinn hepimizeee kelebeğim 😍 tabikide gelecemm sizlersizz olmazz💓💓:KK60::KK60:

Yıllık izin aldık 2hafta Paremm buraları gezelim kafa dağıtalım dedik inşAllah şifa olur son zamanlar çok kasmışım kendimi ara ara girer öper giderim siziiii:anne::KK74:
Duaları unutma kuzum gez toz iyi olur enerji topla gel 💞💞💝💟💖🌻💕🍀🌺🧡💓💜💙💋💖🥳🥳🌻🌼🌼🌻😘🌻🤣🤣🤣🌻🥰💝💟🤣🌻💞💞🌻💞🤣🌻🤣💝

Böyle bahar gibi ol 😘😘

Back
X