- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Çok kötü yaa bir gün iki gün olsa da yeterki hep gelsin resmen yaşama hevesim kalmıyo o dereceÖyle olur canım yaadet döngüsü gecikme yapınca bütün sinir stres ne varsa tepende toplanıyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü yaa bir gün iki gün olsa da yeterki hep gelsin resmen yaşama hevesim kalmıyo o dereceÖyle olur canım yaadet döngüsü gecikme yapınca bütün sinir stres ne varsa tepende toplanıyor
![]()
Senede bir kaç defa adet olduğum için bilirim o hissi canım. Hep agresif ve gergin oluyor insanÇok kötü yaa bir gün iki gün olsa da yeterki hep gelsin resmen yaşama hevesim kalmıyo o derece
sene de bi kaç defa mı kuzum pcodan dolayı mıSenede bir kaç defa adet olduğum için bilirim o hissi canım. Hep agresif ve gergin oluyor insan
Tarlusal söktürür diye düşünüyorum yine de masajlara devam et sen
Aynen canım pkostan dolayı. Aldığım pedler hep elimde kalırsene de bi kaç defa mı kuzum pcodan dolayı mı
şükür geliyo gibi gece çok ağrım oldu
ama tabi yoğun değil artık eskisi gibi![]()
Günaydin ağzını yediğimGünaydın bebeklerimmmm selam verip gideyim dedimm![]()
Bugün 1.gün artık çok uzun sürmicek belliAynen canım pkostan dolayı. Aldığım pedler hep elimde kalır
İlaçların etkisi de olabilir canım gelince 2. Gün hemen git doktora 3. Günü bekleme
Niye 4. Güne bırakcan ki gülümBugün 1.gün artık çok uzun sürmicek belli
Ben cumartesi 4.gün gideyim diyodum yaaa ilaç verir zaten ama mesaj atıcam Dr ne dicek
Ben buraya gireli 3 yıl oluyo canm 3 yıldır da doktor kapılarındayım Rabbim kimseyi uğraştırmaasın gerçektenNiye 4. Güne bırakcan ki gülüm
Doktora mesaj at bakalım bence o kadar geciktirme
Eğer işi düşünüyorsan afedersin sktr et gitsin
Bak ben çok pişmanım yıllarımı verdim işe hep önceliğim oldu. Tedavilerimi erteledim. Sonra çıktım önceliğimi tedaviye verdim şimdi öyle pişmanım ki giden yıllar geri gelmiyor
Anlıyorum bitanem Rabbim feraha çıkarsın inşallah son izin istemelerin olsun. Sonrasında müjdeli haber ile gel inşallahBen buraya gireli 3 yıl oluyo canm 3 yıldır da doktor kapılarındayım Rabbim kimseyi uğraştırmaasın gerçekten
Yarın gel derse giderim yine
Farklı bişey yapmıyo E2 ile progestan bakıyo rahme bakıyo ilaç veriyor
İlaçlarımda hiç açılmadık evde var
İş değil önemli olan ne zaman gel derse yine giderim
Cumartesi olsa izin günüm oluyodu
İnan bıktım tükendim uğraşmaktan boşa kürek çekmekten işyerinde Dr gitcem demekten utanır oldum artık çok yoruldum kurabiyem çok![]()
İnşallaah kuzum benim Rabbim pozitif sonuç görmeyi sağlıklı gebelikle ilerlemesini ve kucağımıza sağlıkla gelmesini nasip etsinAnlıyorum bitanem Rabbim feraha çıkarsın inşallah son izin istemelerin olsun. Sonrasında müjdeli haber ile gel inşallah
Biraz daha sabır bakalım inşallah pozitifle sonuçlansın sende çık oradan. Daha sonra farklı bir işe girersin canım
Amin amin canım benim inşallahİnşallaah kuzum benim Rabbim pozitif sonuç görmeyi sağlıklı gebelikle ilerlemesini ve kucağımıza sağlıkla gelmesini nasip etsin
Zaten eşim mayısta taşınalım diyo çıkarım devam etmem gebelik olursa iş hiç önemli değil zaten
Aynen hayırlııs bakalm bitanemAmin amin canım benim inşallah
Kesinlikle kuzum mutlu olmadığın bir yerde devam ettikçe sürecini, seni olumsuz etkiliyor
Yani bi doktora gidip geldikçe hesap vermektense kimseye söylememek en güzeli
Öyle düşünme canım benim stres etkilemiştir ya da ilaçlardan olabilirAynen hayırlııs bakalm bitanem
Yeniden başlicaz nasipse o yönden mutluyum ama adetim niye böyle oldu tamamen bitti mi herşey onu düşünerek de üzgünüm aslında![]()
Afiyet olsun canım su içiyorum bol bolKizlar süt içiyorum. Hadi fotoları görelim. Kim nerede, ne içiyor?![]()
İnşallah bebeğim çabucak gelsinnnGelir kuzum üzülme![]()
Günaydın aşkommmmmmm seni yerimmmGünaydın bebeklerimmmm selam verip gideyim dedimm![]()
Günaydın canımGünaydın. Mutlu sabahlar.![]()
Evet kuzum bu o omicron zaten karantinası 1 hafta çok şükür 1 hafta da bitiyor aynen şanslıyız kiiii grip gibi geçti kuzum kaç gün oldu bugün seninAmin canım. O zaman 1 hafta da negatife döndü seninki bakalım benimde öyle olur umarım ya
Yine şanslıyız grip gibi geçti
Amin canım çok sağol![]()