Savaşın dibinde sayılırım canım 400 km aramız Ukrayna ile baya karıştı Ukrayna Rusya ve tüm Avrupa ülkeleri de karışacak gibi duruyor ne olacak bilmiyorum Allah korusun büyük bir savaş çıkacak gibi 🥺🥺🥺 bir kahin diyordu 2022 de bahar ayında savaş Rusya'dan çıkacak savaş diye şok oldum şuan böyle olunca Allah sonumuzu hayr etsin eğer Rusya karadeniz üzerinden köprüleri açın derse ortalık karışacak NATO ülkesi Türkiye seçim yapmak zorunda kalacak ay bilmiyorum çok karışık 😐😐😐😐
Rabbim korusun ınş hepimizi canim🤲💜

Muhteşeemmmleri ata ata mesajda hepinizii seve seve bir hal oldummm.Güzel dileklerinizz için pozitif enerjinizzz içinnn çok teşekkür ederiiim çiçeklerim :KK68::KK68::KK68::KK68:Rabbim en hayırlısını versiin kalplerimizi kucaklarımızı doldursun bizleri anne baba olmayı hakkıyla layık kılsın.:anne::KK74:Hoppa
Aminn kuzummm 😍😍🥰🥰🥰

27 yaşını yerim senin 😍😍
Kızz negatife dönmüşüm🥳🥳
Vur davulcu davula ahey ahey aheyyy:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::21::21::21::21::21::21::21::21::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
yay.gif

Günaydın kurabiyemmm 😍😍 ohh gözünn aydınnn bitti gitti çok şükür o zaman dansss💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Back
X