- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Aahhaha ibretlikler vallaHaha ben de hiç kaçırmadan devam
Kadın Doğum forumunu takip ediyorum ya konu açılınca bildirim geliyor. Acill yazan başlıklarda aha diyorum kesin yine biri poh yedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aahhaha ibretlikler vallaHaha ben de hiç kaçırmadan devam
Kadın Doğum forumunu takip ediyorum ya konu açılınca bildirim geliyor. Acill yazan başlıklarda aha diyorum kesin yine biri poh yedi![]()
UnuttumGel bide buradan öpeyim
Barıştık mı![]()
Gördüğün manzarayı unutabilecek misin![]()
Ben hepsini okuyamam maalesef canımbir mucizee
Lna16
Fatmazell
karamel Latte
Kızlar siz katılacak mısınız kandil duasına
Sayılara fazla diyorsanız düşürelim
Ama eksiğiniz olursa yardım ederim haber verTamam canım![]()
Aynen kuzum sayıları bana da fazla geldibir mucizee
Lna16
Fatmazell
karamel Latte
Bebeğimmm kandil için mi dualar okunacak çiçeğim hayırlı olsun bu arada topicbir mucizee
Lna16
Fatmazell
karamel Latte
Tamam canım benim
Ay ay valla bizde de aynı akşam misafirlerim vardı geç gittiler yorulmusum bebeğim bende bugün işlerimi halledeyim dedim kahvaltı ütü derken bu zaman oldu ciceklerimin saksılarını değiştim ayyyyTamam canım benim![]()
Ben oturuyorum Koci beysi evde
Senn napıyorsun![]()
Peki dedim kisa kestim zaten işlerim vardı yeni eve geldim evde olsaydım uğraşırdımMssPARE bu gun alintilanma rekoru kiracaksin :) gerek yok ugrasma.
Peki dedim kisa kestim zaten işlerim vardı yeni eve geldim evde olsaydım uğraşırdım![]()
Tutarsizlar o konu şuymuş bu konu buymuş sonuçta bir resim var ve atılmış ne olursa olsun iyi eylemde aynı şey ikiside aynı ikisi de organları çekip yolluyor buda doğru değilAman gul gec ya ben gulup geciyorum artik.
Tutarsizlar o konu şuymuş bu konu buymuş sonuçta bir resim var ve atılmış ne olursa olsun iyi eylemde aynı şey ikiside aynı ikisi de organları çekip yolluyor buda doğru değil
Allah aşkına gunces sevgiliyken penis resmini yolluyor sapık oluyor ama nişanlıyım bir başkasına penisini yolluyor yada yollama ihtimali var ama sapık olmuyorValla sen cok dogru bisi yazmissin. Anlayan anladi zaten. O yuzden hic polemige girme. Benim artik sinirlerim kaldirmiyor hic dahil olmuyorum :)
Allah aşkına gunces sevgiliyken penis resmini yolluyor sapık oluyor ama nişanlıyım bir başkasına penisini yolluyor yada yollama ihtimali var ama sapık olmuyor
Bu nasıl bir şey sonuçta bir penis var çekmiş o zihniyette insan kendi organını niye çeker ya bunun sevgili olmasıyla nişanlı olmasıyla kocası olmasıyla ne alakası var bu doğru değil mi değil
Sevişmek mi istiyorsun kocanda as görüntülü seviş çekip yollamak ne ya bunu yazicaktim.ama isim çoktu
Hayır yerden yere vurdular cahil dendi neler dendi neler dalga geçildi şimdi diyorlar ki bu adam sapık bu ne perhiz bu ne lahana tursusu