Kizlar ..
Allah aşkına gunces sevgiliyken penis resmini yolluyor sapık oluyor ama nişanlıyım bir başkasına penisini yolluyor yada yollama ihtimali var ama sapık olmuyor
Bu nasıl bir şey sonuçta bir penis var çekmiş o zihniyette insan kendi organını niye çeker ya bunun sevgili olmasıyla nişanlı olmasıyla kocası olmasıyla ne alakası var bu doğru değil mi değil
Sevişmek mi istiyorsun kocanda as görüntülü seviş çekip yollamak ne ya bunu yazicaktim.ama isim çoktu
Hayır yerden yere vurdular cahil dendi neler dendi neler dalga geçildi şimdi diyorlar ki bu adam sapık bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Evli bekar erkek kadın edep yerini veya seks anlarını ne resimlemeli ne video almalı. Bence bunu yapanın tahtası eksik.. kk da bi kısım hatta reelde bu tarz şeyleri normal görüyor fantaxi adi altında.. Bana anormal geliyor.. mide bulandirici

Kizlar ..

Evli bekar erkek kadın edep yerini veya seks anlarını ne resimlemeli ne video almalı. Bence bunu yapanın tahtası eksik.. kk da bi kısım hatta reelde bu tarz şeyleri normal görüyor fantaxi adi altında.. Bana anormal geliyor.. mide bulandirici
Resim yollamak yerine görüntülü konuş resim yollayınca ne oluyor aynen ama böyle yazınca zihniyeti dar cahil deniyor

20220227_094729.webp

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt

D u t D u t
Wilma11 Wilma11