Evet kuzum yaa geceleri üstümü çok açıyorum ev de soğuyo üşütüyorum boğazlarım hemen kavuşuyor 🙁

Bitmezzzz nankör işte bebişim🤭
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitki çayı falan iç. Üstüne açıyprsan kalın şeyler giyinerek yat bari canım belki faydası olur

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitki çayı falan iç. Üstüne açıyprsan kalın şeyler giyinerek yat bari canım belki faydası olur
Aynen kuzum boynumu falan satıp da yatıyorum olmadı nem olsun diye Bi bardak su koyuyorum öksürük olmasa diğerini geçirsem de o daraltoyo

💝🌸💜💝🌼🌼💚😊🍀🍁🌻🤔🥳😅😅💚💛🧡💛💚💖💝💘💌💟💟💜💜💙💥💥💥💥💔💕💛💛💟🌺🥀🥀🌹🌱🌷🌼🌻🌻💐🌻🌴🌵🌾🌿🌱🌱🌹🍀🍁🍁🌳🌺🥀🌹🏵⚘🌿🌷🌵🌵🌱💛💟💜💌💜💙🌼💔💕🌻🌼💌💛🌾🌹🏵🍁🌳🌺🌺🌺🌱🌴💔💐🌼💜💌💛💙💟☘🏵🌿🌷🌳🌴💔💔🌼🍀🌾💟💟💜💙💜💌💌💜💙💥💔💕💕💕💔🌳🌷💝💝💝💝🌼🌸🍁🌼💟💛

my-dear-good.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt

@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@sebo
@gunces
Bugünn anaaaam zor yetiştimm sayfalarca yazmışınızzz yani ne geçtii elinizee🤣🤣🤣🤣 selammm parişimmmmm❤️🥰❤️🥰❤️
Açımm sanki hep açımm hep hep :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Covidden sonra oldu ya 😒 zalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm :kk77::kk77::kk77::kk77:
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm :KK70::KK70::KK70:

Sabah sabah alın size enerji ⚡ ⚡ ⚡⚡
Açımmm uleynnnnnnnn:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Kalkınnn uleynnnnn gariiii

bir mucizee bir mucizee
Lna16 Lna16
MssPARE MssPARE
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@ozo1907
@mavikelebek34
Minnosprenses Minnosprenses
Cookiie Cookiie
@coconatt
ASSOSyal ASSOSyal
@B O Z A
@Fatmazell
Jou Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Kalktımmmm kurabiyemmm bugun mesaime başlayım dediim ama her yanımm bildirim bildirim al herşeye geç kaldım yetişemedim şeyii var üzerimde :KK51::KK51:

Aynen kuzum boynumu falan satıp da yatıyorum olmadı nem olsun diye Bi bardak su koyuyorum öksürük olmasa diğerini geçirsem de o daraltoyo
Ah öksürük çok zor ya. Ne uyutuyor ne birşey. Bal limon zencefil tükey canım

Bugünn anaaaam zor yetiştimm sayfalarca yazmışınızzz yani ne geçtii elinizee🤣🤣🤣🤣 selammm parişimmmmm❤️🥰❤️🥰❤️

Kalktımmmm kurabiyemmm bugun mesaime başlayım dediim ama her yanımm bildirim bildirim al herşeye geç kaldım yetişemedim şeyii var üzerimde :KK51::KK51:
Çenesi düşük kadınların hepsi bu topic de hahaahahah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aman işleri olsunda çalışsınlar herkes yerinde olsun 🤣🤣🤣🤣
Aminn Aminn canım 🤣🤣 biz evde güzeliz onlar işte 🤪🤪
Yaaaa kuzuummm dikkat et kendine, sağlıklı şeyler ye,meyve ye, çerez ye fındık badem tok tutar💜🍒😘
Seni yesem olmaz mı badem şekerim😋😋 nasıl gidiyor dersler of çok özlettin yaf

Boşver ver kız yetiştiğin yerden dal 🤣🤣

Back
X